Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2014 » Ноябрь » 9
snova ГОВОРЯТЬ ШТУРМОВИКИ

snova


Оценка: 2.3/5 Голосов: 9

ГОВОРЯТЬ ШТУРМОВИКИ

09.11.2014, 08:11:19 3420 2.3 3

КПД: Коли приїхав в аеропорт, перше відчуття - розчарування. Очікував зовсім іншого. Усі розповідали про нього, як про справжнє пекло, а ЗМІ взагалі подають летовище, як страшилку нового часу. Тож ми і готувались до виїзду як до чогось надзвичайного.
Але, як на мене, нічого особливого там немає. Ну луплять з усього підряд, ну суцільні руїни, ну складні умови. І що? Для війни це все нормально. Тому і сприймаємо як належне.

Шуруп: І трохи дратує, коли на темі Донецького аеропорту і кіборгів страшно спекулюють. Чіпляють на груди медалі і вже герої до кінця життя. Не розумію,чому це має сприйматись як героїзм? Це не те, що наш обов'язок, це наш вибір. Ми - добровольці, робимо те, що хочемо і вміємо. Власне, займаємось своєю справою.

Хміль: Та це не означає, що нам не буває страшно. Щоб ви розуміли, ховатись там просто немає де. Один снаряд вщент знищуює кімнату з усіма укріпленнями, які ми конструюємо, поки немає обстрілів. Але головне - це навчитись опановувати страх. Як? Треба збагнути, що від твого стану залежить настрій побратима. Якщо кожен це знатиме і розумітиме, бойовий дух буде на вищому рівні в усього підрозділу. Коли стається щось трагічне, ми навпаки намагаємось триматись в доброму гуморі. Війна без втрат неможлива. З цим треба змиритись і воювати далі.

КПД: А ще можна поспівати "Черные глаза", поки нас обстрілює кулемет. Або потанцювати з автоматом. І взагалі усе треба переводити в такий собі стьоб на межі фолу, бо інакше там тримати позиції неможливо. Тому ми і гонимо, як тільки можемо.

Ці хлопці - бійці штурмової роти 5-го окремого батальйону ДУК ПС -_вже близько місяця забезпечують оборону вежі на території Донецького аеропорту. "Крута, відірвана, божевільна банда, з якою приємно перевертати гори", - так про них говорить комбат Чорний.

Прикреплённые изображения:
snova ГОВОРЯТЬ ШТУРМОВИКИ snova ГОВОРЯТЬ ШТУРМОВИКИ snova ГОВОРЯТЬ ШТУРМОВИКИ snova ГОВОРЯТЬ ШТУРМОВИКИ
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 3
snova
1 oleg (snova)   • 16:41:34, 09.11.2014 [Материал]

и сказать мля никому нечего...
RapidDuck
2 Михаил Васильевич (RapidDuck)   • 13:00:09, 10.11.2014 [Материал]

А что здесь можно сказать?
Война.
snova
3 oleg (snova)   • 07:44:53, 12.11.2014 [Материал]

Тут всі рівні. Ти знаєш, що тебе тут ніхто не зрадить, “не зіллє”. Наш комбат, коли ми йдемо на завдання, він попереду всіх йде. А не так як інші – просто командують.
Вже сьогодні наших бійців СБУ виловлює по одному, допитує. Після війни в нас залишиться зброя — отже нас назвуть злочинним угрупуванням. Може, й у тюрму почнуть саджати. І це буде дуже прикро, що я добровільно, безкоштовно захищаю Батьківщину, а мене потім за це садять за ґрати.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо