Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » TarasS » 2014 » Ноябрь » 26
TarasS Припускаю педералізацію для Ромпея

TarasS


Оценка: 3.0/5 Голосов: 18

Припускаю педералізацію для Ромпея

26.11.2014, 16:50:36 1846 3.0 1


"Європейський союз має знайти такий варіант для виходу з української кризи, за яким вона має стати децентралізованою або федералізованою державою.

Про це голова Європейської ради Герман ван Ромпей, який 1 грудня завершує перебування на посаді, заявив у виступі в паризькому Інституті політичних досліджень.

"Від часу ухвалення мінських домовленостей 5 вересня про припинення вогню маємо 1000 загиблих. Я вже не називаю це припиненням вогню. Новий такий режим спіткає подібна доля, якщо все залишиться так як є", - зазначив він.

"Потрібне комплексне рішення для України, щоб це була децентралізована, або федералізована держава", - заявив Ромпей.

Ключову роль, на його думку, відіграє те, що Україна повинна зблизитися з Європейським союзом, відповідно до побажань більшості її населення, а також встановити правильні стосунки з Росією, з якою вона поділяє спільну історію, культуру, мову."

http://www.pravda.com.ua/news/2014/11/26/7045413/

Якщо хтось не зрозумів - поясню. Україну вкотре публічно відшмагали по морді обкаканими трусами. Бо коли черговий європідар починає казати мені, що я маю спільну культуру та мову з ордою монголо-кацапів - це за межею добра і зла. Коли отаке чмо починає давати державі рецепти самознищення, а держава у відповідь навіть не пискне - це означає, що держави насправді немає.

Зграя європідарів, наляканих та/або куплених біснуватим пацюком - починає давати Україні поради. Нагадаю, це ті європідари, які:

а) не виконали зобов'язань по Будапештському меморандуму;

б) не надали Україні достатньої політичної та економічної підтримки під час атаки на Крим;

в) не надали, не надають і не збираються надавати військову допомогу країні, яку дев'ятий місяць нахабно і абсолютно відкрито нищить Терорашка. 

Тепер, виявляється, ми повинні роздерти унітарну державу на зручні для Путіна шматки і встановити "правильні стосунки" з окупантами. І тоді настане щастя та мир.

Тут колись Hoakina звинувачувала мене в недостатньо шанобливому ставленні до Порошенка. Тітко Марино, зараз дуже гарна нагода пересвідчитися, чи є у нас Президент, МЗС та зовнішня політика. Почекаємо добу. Я більш ніж на 99% переконаний, що адекватної реакції на це паскудство не буде

Але почекаємо.

TarasS

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
TarasS
1 Тарас (TarasS)   • 16:34:54, 27.11.2014 [Материал]

"Президент Петро Порошенко заявляє, що федералізації України не буде.
Про це він заявив у четвер, виступаючи перед депутатами нового скликання.
"100% українців зараз за єдину державу, за єдину країну", - наголосив він.
"Конституційна більшість українців бачить її унітарною країною. Ніяких федералізацій!" – заявив він.
"І, до речі, палкий привіт тим, хто зі Сходу чи Заходу радить нам федералізуватись", – додав він."

Я в нєпанаткє: Порошенко виконав мій ультиматум?.. :)


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо