Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » anti-ariy » 2014 » Декабрь » 29
anti-ariy «Чорному корпусу» «Азова»/СНА потрібно багато «гарматного м’яса» для «звільнення» Європи від «ліберастії»

anti-ariy


Оценка: 3.8/5 Голосов: 10

«Чорному корпусу» «Азова»/СНА потрібно багато «гарматного м’яса» для «звільнення» Європи від «ліберастії»

29.12.2014, 16:07:05 2083 3.8 5

[size=12]«Чорному корпусу» «Азова»/СНА потрібно багато «гарматного м’яса» для «звільнення» Європи від «ліберастії»
Шикуймося під прапором Чорного сонця арійських фашистів!
Смішно читати слова активістів "Чорного корпусу" «для проведения демократических акций». С яких це пір СНА стало демократичним? Для «Азова»/СНА найлютіший ворог суспільства – це демократія! Тільки автократія! Тільки арійське «правильне» хрЕстиянство! СНА (як і Дугін) повторюють арійське християнство Гітлера, в якому немає місця демократії та соціальним революціям. Тому лозунги брехливі. Може, ви не знаєте, що Ісус насправді був арійцем-гіперборейцем? Ха, СНА/"Азов" вам про все розповість. Хоча все може пояснити арійська біблія, яку, звичайно, написав єврей Каганець. А інший єврей аферист Бабич стверджує, що саме він автор ідеї Білої Реконкісти (хрестового походу) на Європу.

Що ж прикрили кулачком окультне кабалістичне Чорне сонце на прапорі?
Коли в Україні з'явилися т.зв. «Чорні чоловічки», всі подумали, що вони називаються чорними через колір одягу. Хоча у людей знаючих SNА виникало питання: чому білі расисти раптом стали чорними чоловічками? Вони «чорні», тому що це - Чорний корпус, а Чорний корпус, тому, що Чорне сонце. На логотипі Чорного корпусу - чорне сонце з чорними променями. Концепція Чорного сонця введена теософом (теософія – це частина Кабали) Оленою Блаватською. За нею, Чорне сонце-це «центральне сонце», незримий центр Всесвіту, причина і початок всього буття, те, що гностики називали «творчим світлом». У Блаватської поняття «чорного світла» приписується виключно таємному «арійському» вченню, яке нібито було винесено з далекої Півночі. Культові обряди цього «центрального сонця» пов'язують з легендарним древнім народом Гіпербореї, який нібито жив за полярним колом. Хто не знає: арійці прилетіли з Сиріуса на космічному кораблі і приземлилися на території, яку назвали Гіпербореєю.

Есесівець Вільгельм Ландіга формує концепцію «Чорного сонця» як графічного символу, що заміняє свастику і містичного джерела енергії для відродження «арійської раси». Вважається, що гіперборейці не схильні до циклічності, і після своєї смерті повертаються на Землю у вигляді бодхисаттв (без індуїзму аж ніяк) тільки при бажанні. Прімордіальні гіперборейці були сверхсексуальні, а тому відтворювалися за допомогою духовної проекції. Сила Вріль допомагала їм управляти, світло Чорного Сонця текла по їх венах, а бачили вони за допомогою Третього Ока (Вікіпедія).
Частиною ідеології СНА є шуйний путь з практиками некрофілії і педерастії (на найвищій ступені «практикуючий» замість чоловічого органу засовує у себе просто палку (але мало хто до цього «доріс»), хаософія. Але це для особливо «просунутих»; навряд чи діти, які сфотографувалися під прапором Чорного сонця, здогадуються про ці «тонкощі арійської мудрості».
У серпні поточного року Андрій Білецький, керівник СНА, а за сумісництвом - комбат улюбленого батальйону єврея Авакова - «Азова», оголосив про Білу Реконкісту (хрестовий похід) під чорним сонцем. Нібито в кінці 2013 року «Київ прокинувся» для походу на Європу. У цьому прагненні Білецького з великим задоволенням підтримує професійний провокатор, один з кращих бійців Медведчука - православний фашист, борець з «кольоровими революціями», лектор путінських «нашистів» Д. Корчинський.
Ось у таку секту казкарів-«патріотів» запрошують житомирян.
[/size]

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 5
HOOLIGAN
1 HOOLIGAN (HOOLIGAN)   • 10:08:12, 30.12.2014 [Материал]

бугага
HOOLIGAN
2 HOOLIGAN (HOOLIGAN)   • 10:08:58, 30.12.2014 [Материал]

моя аватарка подверглась воздействию черного солнца, явахуе!
RapidDuck
3 Михаил Васильевич (RapidDuck)   • 12:07:39, 30.12.2014 [Материал]

Что за набор шизофазного руССкого взблева?
Юрко
4 Юрій Градовський (Юрко)   • 12:40:19, 30.12.2014 [Материал]

А тепер розкажіть нам про Кінний полк Чорних запорожців.
Юрко
5 Юрій Градовський (Юрко)   • 16:39:12, 30.12.2014 [Материал]

І що, відразу "тупік"? Очікую страшної розповіді про діяння Кінного полку Чорних запорожців, який існує й досі.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо