Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » SlavaNibiru » 2015 » Февраль » 9
SlavaNibiru Чи буде правити Україною Віче?

SlavaNibiru


Оценка: 1.9/5 Голосов: 9

Чи буде правити Україною Віче?

09.02.2015, 16:42:59 2007 1.9 5

Голова Слов'янської духовної течії "Великий Вогонь" Князь Огін під час недільного богослужіння, яке проводив на околиці Житомира на священній скелі Тура, поділився з присутніми своїми думками з приводу можливого державного устрою України.

До Житомира якраз прибули огніщани (так називають себе прихильники вчення "Великого Вогню") з декількох західних областей. Вони хотіли отримати благословіння, яке рятує від ворожого вогню й заліза, і почути особисто від Князя Огіна, як жити далі в наші важкі часи, та чого треба чекати Україні в майбутньому.

Голова "Великого Вогню" підкреслив, цитуючи слова Андрія Кузменко (Скрябіна), що для Майдану зараз причин в 10 разів більше, ніж було за часів Януковича. Корупція, казнокрадство, постійна брехня "старо-нової" влади, репресії проти активістів нікуди не поділися, а чиновники стали ще більш цинічними. Популізм злодійської влади не може тривати вічно, так зване "АТО", а насправді - жорстока "договорнякова" війна, яка вже забрала життя декількох десятків тисяч українців, викликає все більше запитань у простих людей. Українці відверто ненавидять керівників держави, відкрито називають їх злодіями і зрадниками. Терпіння народу на межі, а повстання ще не почалось лише тому, що користуючись кремлівськими технологіями влада змогла зазомбувати людей примітивним дурнуватим слоганом: "Третього Майдану Україна не переживе."

Нове повстання може виникнути несподіванно, як це відбулось у Врадіївці. Його самі спровокують продажні судді, менти і прокурори.

"Саме Майдан врятував Україну-Русь від повільного захоплення Московією, яке Путін планував на 2015 рік." - каже Князь Огін, - "Наслідки такого захоплення були б не менш кривавими, ніж сьогоднішня війна на Східному фронті. Нове повстання і самоорганізація врятують Україну. Надії на те, що влада, вже проливши цілі ріки гарячої української крові,  одумається і сама собою покращеться не має..."

З моменту насильницького хрещення Русі представники чужинської грецької віри у конфліктах між владою і народом завжди були на боці влади, а хранителі Рідної Віри були з народом. Здавна Волхви, Хранителі народної Традиції, піднімали повстання проти відступників або чужинців, які намагалися узурпувати владу.

У 1068 році в Києві відбулося народне повстання. Причиною бунту стала відмова князя Ізяслава видати киянам зброю і коней для продовження боротьби з половцями, які восени 1068 розбили об'єднані сили Ярославичів (Ізяслава, Всеволода і Святослава) на річці Альті і грабували київські землі. Святослав після розгрому втік до Чернігова, а Ізяслав і Всеволод — до Києва.

«... люди київські прибігли до Києва, і вчинили віче на торговищі і сказали, пославши до князя: «Ось половці розсипалися по землі. Дай-но, княже, зброю та коней, і ми ще поб’ємося з ними». Але, Ізяслав цього не послухав».

Після чого розпочалось повстання, яке очолили волхви. За словами літописця, "ідуша на жиди", кияни розгромили двір тисяцького Коснячки, а потім увірвавшись до княжого двору (на Старокиєвій горі) звільнили підступно ув'язненого 10 липня 1067 року полоцького князя Всеслава Брячиславича, проголосивши його великим князем київським. Визволення Всеслава сталось 15 вересня 1068 року.

Історія часто повторюється, сьогоднішню ситуацію в Україні-Русі гарно ілюструють слова академіка А. І. Кузьміна з передмови до видання «Откуда есть пошла Русская земля» другий том: «Влада, яка відірвалася від народу служить лише "уявній" державі, спекулює на ідеї "загального блага", займаючись здирництвом всюди, де тільки можливо. "Земля" ж відкуповується хабарами, ніякі інші відносин між зайнятою справою "землею" і паразитуючою на тілі держави зовнішньої владою неможливі. Задавлена громада тепер вже не здатна що-небудь протиставити потужному репресивному апаратові влади. Вона тепер лише поглиблює становище своїх членів. Звільнення принесуть нові соціальні верстви, об'єднані новими формами організації.»

Українці продемонстрували дива самоорганізації під час революції гідності, а також на початку російської агресії у добровольчому і волонтерському рухові. Якби не волонтери, наші бійці на Донбасі просто повмирали б від голоду та перемерзання.

Країни, які зберігли свою традицію, демонструють успішність на світовій арені. Україна теж може бути успішною, повернувшись до рідного. А для Київської Русі, правонаступницею якої є Україна, характерним є Вічеве управління.

Пропонуємо ввести пряме Вічеве управління державою. Ніколи система не люструє сама себе, значить треба усунути систему від влади.

Основна частина Віча повинна складатися з представників усіх областей України, припустимо по 3 особи від кожної області. Учасники Віча повинні мати довіру людей і бути фахівцями справи, обиратися обласним Євромайданом (Євромайдани продовжують діяти по місцях). Крім того у складі Загальноукраїнського Віча ще повинна бути виконавча гілка - виконуючі обов'язки міністрів. Через пів року провести вибори до ВРУ за зміненим, чесним законодавством.

Віче перепідпорядковує собі правоохоронні органи, замінюючи керівництво (міністра, обласних керівників, районних). Можна провести люстрацію просто на майданах міст: певну кількість міліціонерів, про яких відомо, що вони нормальні, залишити, інших - звільнити (пряма народна люстрація).

Люстрація чиновників. Люди на місцях люструють чиновників, виносячи їх з кабінетів, на зібранні місцевого Майдана обирається заміна більшістю голосів.

Зараз певні сили пропагують серед населення ідеї монархізму, навіюючи думку, що це "традиційно". Ні. Гетьманат теж не приніс нічого доброго Україні. Зберіглася листівка махновців 1919 р. зі зверненням до населення, де вони критикують як більшовиків, так і гетьманів:

"На Вкраїні ви зазнали ще владу чужеземців, владу гетьмана й Петлюри. Скажить-же, чи зуміла хоть одна партія, хоть одна влада урегулювати господарське життя й довести революцію до щасливого кінця? Ви самі скажете: ні, не зуміла! Всі партії й всі влади виявили себе одинаково безсилими в розв’язуванню господарського питання й громадського будування. Так буде завше до того часу, до якого працьовники будуть віддавати владу над собою політичним партіям або окремим особам. Ми, вільні повстанці-махновці, перш всього говорим вам: Товариші селяне й робітники! Товариші працюючі! Треба напружити всі сили, щоб вирятувати революцію з езпорадного стану, допомогти рушити їй знову вперед й вивести на рівний шлях, бо инакше все загине. Є тільки один спосіб зробити це. Необхідно відцуратись від всякої влади й братись за будування нового життя на підставі вільної безвладної (а не владної), безпартійної, економичної (а не политичної) об’єднуючої з низу (а не зверху) организації працюючих, робітників та селян."
 
Фактично, махновці описали саме вічеве управління державою, яке вибудовувалося з низу в верх.
 
Нагадаємо, що Князь Огін 29 листопада 2013 року зі сцени благословив Майдан, наголосив, що Майдан вистоїть і переможе, а режим Януковича буде повалено, після чого можлива важка війна з Росією, у якій Україна-Русь все одно переможе.

Автор: Оксана Матвейчук.

Джерело: http://newspravda.com/index.php/suspilstvo/111-viche.html

Прикреплённые изображения:
SlavaNibiru Чи буде правити Україною Віче?
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 5
Bone
1 Михаил (Bone)   • 16:50:26, 09.02.2015 [Материал]

боценюк головного мозга
SU
2 Viacheslav (SU)   • 18:53:46, 09.02.2015 [Материал]

... то ли клоуны... то ли мракобесы.... так сразу и не разберешь...(
Sams2
3 Александр (Sams2)   • 20:00:10, 09.02.2015 [Материал]

"Кухарка будет управлять государством"?
TarasS
4 Тарас (TarasS)   • 21:16:35, 10.02.2015 [Материал]

"Пропонуємо ввести пряме Вічеве управління державою."

Мрія шизонутих хохлоанархістів.
І ця лівачня називає себе "правими"?
sax
5 sax (sax)   • 22:58:16, 10.02.2015 [Материал]

За словами літописця, "ідуша на жиди",А можна имя летописца?.Бергман держись,скоро за тобой прийдут:" Идущие на жидов"


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо