Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Flint2000 » 2015 » Февраль » 23
Flint2000 Альтернатівноє мнєніє

Flint2000


Оценка: 4.0/5 Голосов: 28

Альтернатівноє мнєніє

23.02.2015, 22:33:20 2470 4.0 5

Хотілося б таки закрити вапрос по альтернантивному мнєнію. Животне колись на цю тему вже писало, но, вочевидь, роз'яснило не до кінця. Доведеться сьогодні.

Серед добрих українців дотепер побутує думка, шо вони з якогось дива зобов'язані чути альтернативне мнєніє. Біда в тому шо альтернативним мнєнієм чомусь вважаються лишень висєри колективного фімозга ватних підарасів. Так вот, милі жидобандьори, це неправильний підхід. Це хуєта із серії "настоящий мужик зобов'язаний попробувати всьо" де під терміном всьо понімаються не квантова фізика і даоська йога, а героїн і анальний фістінг.

Шо таке альтернативне мнєніє?

Альтернативне мнєніє, це коли на форум домовласників озабочених високими цінами на газ приходить підкований по енергозбереженню товаріщ і каже: "Браття, забийте болт на той єбучий газ, давайте ставить сонячні панелі. Чи пробивать вітряну електростанцію. Чи строїть умний дім. Чи економити іншим способом - вот вам викладки, цифри, смєта і телефони відповідальних за це клоунів з горадміністрації. А, давайте..." І вот тут можна полемізувать на тему шо лучче - круто потратитись раз і економить на майбутнє чи одстьогувать по багато щомісяця.

Або об'являєцця на вашому мікрорайоні спортсмен-пенсіонер, обладнує зал в підвальчику і всім пропонує - мол ведіть до мене дітей. У мене недорого, бадмінтон, качалка, футбольчик, душова. Нєхуй дитині за комп'ютером киснути до сколіоза і тунельного синдрома, хай розвивається. Тим більше в мене втричі дешевше як в фітнес-центрі, а всі їхні тренєра в мене в учєніках бігали.

Альтернативне мнєніє це коли ви всім домом рішаєте за обладнання прибудинкової території і не даєте меру викорчувать парк під вікнами, бо там гуляють ваші діти. І ви хуй ложите на то шо меру це вигідно, і правильні пацани йому вже проплатили. Бо у нього альтернативи - майбах чи ферарі, а у вас - парк з воздухом і білками чи єбуча новостройка з кабаками, вічно шумящим паркінгом і непрєдсказуємими сусідами.

Ми, чуваки, зовсім недавно виповзли з гігантської зловонної жопи, званої радянським союзом. Ми 70 років жили в альтернативній реальності збудованій людоєдами для дебілів. Тому норма для нас - досі єбуча альтернатива. Проти норми можна спорити, але лучче до неї привикати. Бо альтернативу ви всі помните. Альтернатива - це масло по талонах, книжки в обмін на макулатуру, краща в світі освіта з якою поза соцлагерєм не брали навіть в лаборанти і безплатна медицина...ладно, про медицину не будем, я вже заїбавсь матюкацця.

Альтернатива - це збити Боїнг з туристами. Альтернатива - це підтерти жопу міжнародними домовленостями. Альтернатива - це Варшавська різанина, коли Суворову за 15 тисяч закатруплених цивільних дають фельдмаршала. Альтернатива - це Голодомор, це Дебальцево, це вибух в Харкові. Це не альтернатива, діти. Це єбана Русская Ідєя, котра може бути альтернативою тільки здоровому глузду. Вас справді цікавить мнєніє єбанатів, котрі не принесли в цей світ рівно ніхуя, крім паровоза (придуманого Стефансоном), радіо ( созданого Марконі) і автомата Калашнікова (зрисованого з трофейних німецьких емпешок)? Які може бути мнєніє у фанатів гіркіна, ревнителів буданова і захисників пєрмякова? Блядь, коли я бачу, як ви намагаєтесь переконати цю бєздну, мені сходу хочеться напицця. Пожалійте животне, не заганяйте його в гріб молодим.

Там вже нікого рятувати. Рятуйте себе, спорте про правильне.

А альтернативщиків женіть в бан. Їхнє мнєніє не має вилазити за межі однієї забутої богом країни.

Такі дєла.
https://www.facebook.com/VovkPanibrat/posts/10200238234595822

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 5
Flint2000
1 sergey (Flint2000)   • 22:57:10, 23.02.2015 [Материал]

Особливо читати всякім висєркам, сіськам, вовам та іншому шоблу з альтернативним мненієм
garold
2 Кonstantin (garold)   • 23:57:14, 23.02.2015 [Материал]

А зачем им читать,там же чётко написано:
"Там вже нікого рятувати. Рятуйте себе, спорте про правильне."
Flint2000
3 sergey (Flint2000)   • 23:59:21, 23.02.2015 [Материал]

Для того, якщо будуть пиздж...ні, то не говорили що не знали
garold
4 Кonstantin (garold)   • 00:39:10, 24.02.2015 [Материал]

Да там один каратэист недоделаный уже пол форума клавой отп...ил,с ним не хотят связываться,как с некой липкой и дурнопахнущей субстанцией,но он не оставляет надежд.
TarasS
5 Тарас (TarasS)   • 10:53:06, 24.02.2015 [Материал]

Ви нє хатітє слушать Данбас?
Он целий год питаєца штота сказать.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо