Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » TarasS » 2015 » Март » 9
TarasS Нємцова вбив Кадиров (2)

TarasS


Оценка: 2.9/5 Голосов: 15

Нємцова вбив Кадиров (2)

09.03.2015, 11:48:39 1975 2.9 2

Поки що моя версія від 28 лютого підтверджується.
http://zhzh.info/blog/2015-02-28-16045#.VP1jJk39nMw

Цікаво спостерігати за реакцією Кадирова.


На ранок після вбивства.

 "Только силы, заинтересованные в нагнетании напряженности, могли пойти на такой коварный шаг. Организаторы убийства надеялись, что в смерти Немцова весь мир обвинит руководство страны и вызовет волну протеста.

Нет никаких сомнений в том, что убийство Немцова организовали спецслужбы Запада, стремящиеся любыми путями вызвать внутренний конфликт в России. Такова их практика. Сперва приближают человека, окрыляет его, называют другом Америки и Европы, затем приносят в жертву, чтобы обвинить в этом политическое руководство. Таких примеров очень много. Нельзя при этом не учитывать и ненависть Киева к России. Именно руками украинских спецслужб мог быть приведен в исполнение приговор, вынесенный Немцову в какой-либо западной столице. "


Після арешту Дадаєва і Ко.

Колишній заступник командира полку батальйону МВС Чечні "Північ" Заур Дадаєв, заарештований за підозрою у вбивстві Бориса Нємцова, "не міг зробити й кроку проти Росії".

Про це заявив лідер Чечні Рамзан Кадиров у своєму блозі під заголовком "Він був справжнім патріотом".

Він зазначив, що знав Заура "як справжнього патріота Росії", який служив в полку у складі 46-го ОБРОН ВВ МВС РФ у званні лейтенанта і обіймав посаду заступника командира батальйону.

За словами Кадирова, Дадаєв нагороджений "орденом Мужності, медалями "За відвагу", "За заслуги перед ЧР" і Подячним листом Глави Чечні" та іншими.

Тобто, Кадирка психує конкретно. Він не чекав, що Путін почне шукати убивць по-справжньому. Він вважав, що між ними існує німа угода, згідно з якою його нукери можуть робити в Москві подібні речі. Путін показав, що ніякої угоди нема. Тепер Путін повинен або йти далі, або задкувати. Йти далі означає ліквідувати Кадирова і нейтралізувати його клан. Після чого з 99,99% вірогідності - нова війна на Кавказі і вибух терористичної активності в Москві. Задкувати означає віддати стратегічну ініціативу чеченцю і чекати "випадкої" смерті. Після чого - швидка руйнація вертикалі, бійка Кадирова з "Озером" за Кремль і хаос.

Обидва варіанти вигідні Україні. Кавказька війна ослабить тиск Кацапії на Донбас до мінімуму, а за деяких умов і до повного нуля. Хаос у Москві зробить це ще швидше.  


TarasS

 

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
ВиК
1 Viktor (ВиК)   • 14:41:35, 09.03.2015 [Материал]

И тут же последовала награда. За содеянное?

Москва. 9 марта. INTERFAX.RU - Президент России Владимир Путин наградил орденом Почета главу Чечни Рамзана Кадырова.
Кадыров удостоен государственной награды "за трудовые успехи, активную общественную деятельность и многолетнюю добросовестную работу".
TarasS
2 Тарас (TarasS)   • 22:52:18, 09.03.2015 [Материал]

ВиК - схоже, що так. Путлер нагородив ще й Лугового. Типу сигнал - "своїх не здам, а на вас всіх пох".

Але є відчуття, що над Кадиркою збираються темні хмарки. Ну, раптом бац - інсульт, гостра серцева, автокатастрофа на федеральній трасі. А Путлер на могилці стисне кулачки, скривить злу крисячу мордочку і пообіцяє "продовжити справу великого патріота Росії Кадирова - незважаючи на жорстокий терор ЦРУ-СБУ".


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо