Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » macs-v » 2015 » Март » 12
macs-v У Путіна - інсульт, стан важкий

macs-v


Оценка: 3.8/5 Голосов: 16

У Путіна - інсульт, стан важкий

12.03.2015, 15:59:40 2649 3.8 7

putin_and_khudilaynen

Про це довідалися російські журналісти. Анонімні медицинські джерела – у гаранта РФ гострий ішемічний інсульт. putin_and_khudilaynenТаємниче зникнення російського президента Володимира Путіна породило розбрад і породження всіляких чуток. Зокрема, до редакції онлайн-журналу “Російський монітор” невідомі, що представилися медичними працівниками, надіслали листа, в якому розповіли, що у глави держави трапився ішемічний інсульт. Відразу після цього сайт видання став недоступний через перевантаження, повідомляють Патріоти України. Лист, підписаний співробітником Центральної Клінічної Лікарні Управління справами президента РФ, який побажав залишитися невідомим, прийшов на електронну поштову скриньку “Російського монітора” сьогодні, 11 березня. У ньому говориться, що Володимиру Путіну ще кілька днів тому був поставлений діагноз “гострий ішемічний інсульт”. Однак при цьому президента з якоїсь незрозумілої причини не стали госпіталізувати в ЦКБ, серед співробітників якої ці чутки зараз вперто циркулюють, і лікують в якомусь іншому медзакладі. Саме ж видання “Російський монітор” при цьому не виключає, що інформація від анонімних медпрацівників ЦКБ може виявитися помилковою. Однак останні події навколо російського президента, а вірніше – відсутність внятної інформації, не можуть не насторожувати. Нагадаємо, сьогодні, 11 березня з’явилося повідомлення, що саміт глав держав Євроазіатського економічного союзу, намічений на 12 березня в казахстанській Астані, відкладений на невизначений термін. За даними, отриманими британським інформагентством Reuters від джерела в дипломатичних колах Казахстану, зустріч трьох президентів не відбудеться через хворобу Володимира Путіна. У той же час прес-секретар російського лідера Дмитро Пєсков категорично спростовує відомості про погане самопочуття свого боса, стверджуючи, що з ним все в порядку. Однак пред’явити громадськості живого і здорового президента глава прес-служби так і не зміг. Побічно саме прес-служба президента Росії внесла в події ще більшу інтригу, опублікувавши на офіційному сайті Кремля інформацію про робочу зустріч Володимира Путіна з главою Республіки Карелія Олександром Худілайнену. До новини доклали фотографію, але згодом стало відомо, що ця зустріч відбулася ще 4 березня. Тоді ж було зроблено і фото, причому вираз обличчя Путіна на ній є явно неприродним і навіть болісним. Нарешті, остаточно заплутало громадськість скасування запланованої на сьогодні урочистої церемонії підписання договору про інтеграцію між Росією і Північною Осетією. Володимир Путін мав бути присутнім на урочистостях в Кремлі з даного приводу, однак церемонію скасували, чим поставили в незручне становище і протокольний відділ МЗС Росії, і делегацію з Цхінвалі, яка вже прибула до Москви.
Джерело: http://patrioty.org.ua/u-putina-insult-stan-vazhkiy-zmi/

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 7
KAPJICOH
1 Andrey (KAPJICOH)   • 16:13:06, 12.03.2015 [Материал]

Пресс-служба Кремля (ПС) и СБП ФСО (СБП):
- (ПС) Товарищи офицеры, пора определяться, у нас информационное цунами уже.
- (СБП) Да, бл*ять, сами видим, но у нас тут форс-мажор, е*ать-колотить...
- (ПС) ТАК ЧТО?! РЕАЛЬНО?!
- (СБП) Да вы чо, ипанулись?! Просто двойник с лестницы навернулся.
- (ПС) Ну так водки ему налейте...
- (СБП) Так совсем навернулся, в усмерть.
- (ПС) ТАК ЧТО?! ВСЁ-ТАКИ РЕАЛЬНО?!
- (СБП) Да вы чо там, рамсы попутали?! Говорят же, ДВОЙНИК!
- (ПС) А, ну да, ну да... А Первый как отреагировал?
- (СБП) Так в этом и закавыка вся...
- (ПС) ЗНАЧИТ ВСЁ-ТАКИ, ДА?!
- (СБП) Що бы да так нет. Дело в том, что двойников больше десятка...
- (ПС) НУУУУ ...?
- (СБП) Х*й гну! А то, что уже никто не помнит, кто из них ПЕРВЫЙ!
- (ПС) Как же вы за*бали, товарисчи чекисты, даже нас. Некролог даём?
- (СБП) Пока скажите, что в Казахстан оно не едет.
TarasS
2 Тарас (TarasS)   • 16:38:00, 12.03.2015 [Материал]

Путин здоров.
Всем ломает руки.
Никого не узнает.
3DSchuminator
3 Michael Schumacher (3DSchuminator)   • 16:52:10, 12.03.2015 [Материал]

повезло, что я не верующий. это же такой грех, злорадствовать по поводу болезни другого человека и желать ему как можно более страшной смерти... но как же чертовски это приятно!))))
VDm
5 Dmitro (VDm)   • 22:23:19, 12.03.2015 [Материал]

Он не может умереть, ему это невыгодно. )))
Cobalt
4 Cobalt (Cobalt)   • 17:36:29, 12.03.2015 [Материал]

- Рабинович! Вы уже нас за*бали в сотый раз звонить к нам, в КГБ, и спрашивать, згорел ли КГБ! Да! Сгорел! Какого хера Вы звоните?!
- Может мне в сотый раз приятно это слышать...
Cobalt
6 Cobalt (Cobalt)   • 22:50:15, 12.03.2015 [Материал]

"...Он не может умереть..."

Почему не может? И место для почевания радышком с его работой. )))
Teya
7 Тейя (Teya)   • 11:46:39, 13.03.2015 [Материал]

Пора сменить одного владимира на другого там. На одного тирана молились, пусть на другого еще молятся. Страна некрофилов


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо