Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2015 » Март » 12
snova Вперед!

snova


Оценка: 2.2/5 Голосов: 10

Вперед!

12.03.2015, 18:29:46 2770 2.2 5

Якщо патріотизм полягає в тому, щоб кричати, що ми праві, а весь білий світ - наші вороги, то результат революції, у наявності. Патріот - не тільки, хто вміє без мата розмовляти нормальною мовою. Хто сім'ю свою зберігає і не розлучається з дружиною. Той, хто не пиячить, чесно виконує свої обов'язки на роботі. Ось такий патріотизм нам треба культивувати. А що у нас - спробували згуртувати людей на платформі ненависті до Рашкі, що б відвернути їх від себе, від своїх мерзенних і неправильних справ, вкравши результати революції, але це можна зробити лише на якийсь час -результат - піде ще більше роз'єднання. У гіршому випадку народ розвалиться на дві великі конфліктуючі і воюючі один з одним половини. А в кращому - на маленькі купки, які начебто і битися між собою не стануть, але і брати до уваги один одного теж не будуть. Нас чекає Сомалі, питання лише в одному в теперішньому розмірі або по Дніпру.
 До громадянської війни ми були цілком готові. Вона йде. але так тліє. Залишається тільки запалити сірник, і все може дуже швидко грохнути. Нормальної людини шокує, що з кожним включенням телевізора обстановка все більше і більше загострюється. Вже навіть не виключається можливість ядерної війни. На каналах РФ, ЄС і США обговорюється, як натиснемо кнопку і як полетять чудові ракети. Є історичний закон: коли більшість в народі погоджується з можливістю війни, то війна виникає У нас зараз з'явилося нове модне слово - геополітика. Всі ними стали. Люди, які не можуть на карті показати, де Бангладеш, не знають, коли почалася Друга світова війна, міркують, що для когось в стратегічному плані вигідно. Внутрішніх проблем у нас в країні як би не існує, всі біди - зовнішньополітичні. Коли черговий починають говорити про світову загрозу, хочеться порадити йти до дружин. Щоб дружини потім йшли в декрет. У Житомирській області на 100 пологів припадає 100 абортів. Про які зовнішньополітичних ворогах мова, якщо самі свої сім'ї вирізаємо ?. У нас менталітет, що все залежить від влади. Але що який народ - така і влада. А не навпаки. Приказка «який піп, такий і прихід» тут не діє. Яка влада народу потрібна, з якою він готовий внутрішньо погодитися, така влада і буде. Тому нинішня влада якщо втримається то і НАРОДУ у нас немає, а так бидло. І якщо зараз продовжить революцію і змінити систему, а народ залишиться таким, як був, то це просто чітке початок громадянської міжусобиці, різанини та жахів. Саме тому ті хто доведе до логічного кінця революцію, що не будуть питати думки народу шляхом там виборів чи ще якийсь демократичної нісенітниці. Змінивши систему доб'ємося що зміна в народі - його мисленні, ставленні до якихось простим речам стане більш реальною, людської. Природним шляхом це ніколи не трапиться, а відповідно, і не буде змінюватися влада. Внутрішніх моральних бар'єрів у людей дуже мало. Таке відчуття, що якщо завтра цей день вбивств оголосити, то ми один на одного кінемся і почнемо гризти. Зараз нагорі не чують тих хто починав революцію. Хто за неї боровся і бореться досі. Нагорі їх повинні чути. Уявіть, що влада - це гора. Піднімається на неї людина, і йому здається, він зверху все побачить і зрозуміє, що внизу відбувається. Але опинившись на вершині, розуміє, що став вище хмар, а низ закритий хмарної серпанком. І внизу взагалі нічого не видно. Тільки час від часу з хмар спливають особи. Але не для того, щоб правду йому сказати. А в черговий раз цмокнути в одне місце. Тому нормальні цивільні заяви про якісь проблеми важливі для тих, хто нагорі. І не тільки не повинні лякати їх. А, навпаки, сприйматися як якесь благодіяння. А ми людей, які показують на недоліки нашого суспільства, зараховуємо до сепаратистам, зрадникам і іноземним агентам. Залишилося небагато часу у нас всіх. І люди повинні визначитися. Не всі. Для революції вистачає 5 відсотків. Вони і зараз є. Але розмова про не участь, а непротивлення. Інакше змете їх час, а за ними й країну.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 5
mermaid
1 Владислава (mermaid)   • 20:38:14, 12.03.2015 [Материал]

Снова и Тарас? готовите нас к перевороту?.... ибо их нынешние посты/речи именно об этом.....
оп и ожидаемо.
Думаю мало кто вам поможет...но и против не будет если вы их БУМ/Бац/ШмЯк.
p/s/... при всей моей непереносимости к националистам (и т.п. личностям) хорошо все написали)
p/s/2/ фото с свастикой ужасно-отвратно.
TarasS
2 Тарас (TarasS)   • 21:11:15, 12.03.2015 [Материал]

"Снова и Тарас? готовите нас к перевороту?...."

Дєвачко, покажи-но мені, де я закликаю до перевороту. Врємя пашло.

snova - путінський бот, який постить різну маніакальну х-ню, надряпану невідомо ким.
mermaid
3 Владислава (mermaid)   • 21:32:03, 12.03.2015 [Материал]

"Врємя пошло" ...ага)
ты увидел слово закликаю? вы подготавливаете почву...разные вещи.
"Снова путинский бот"....да? тогда он неплохо скрывался в недрах национал-патриотизма последних пару лет)
TarasS
4 Тарас (TarasS)   • 22:25:40, 12.03.2015 [Материал]

Для мене це не було секретом ніколи. Дуже груба робота.
І часто безграмотна:

"А ми людей, які показують на недоліки нашого суспільства, зараховуємо до сепаратистам, зрадникам і іноземним агентам."
macs-v
5 Macs (macs-v)   • 09:20:46, 13.03.2015 [Материал]

"snova - путінський бот, який постить різну маніакальну х-ню, надряпану невідомо ким."

Точно.
А маскируется под правый сектор.

"тогда он неплохо скрывался в недрах национал-патриотизма последних пару лет)"

А вы можете подтвердить, что он когда-либо принадлежал к патриотическим силам?
Или его треп восприняли за истину?


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо