Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Bel4enok » 2015 » Март » 16
Bel4enok Жахи на вулиці Небесної Сотні

Bel4enok


Оценка: 4.5/5 Голосов: 16

Жахи на вулиці Небесної Сотні

16.03.2015, 15:01:57 2460 4.5 5

Пост був написаний під враженням події, свідком якої я стала випадково. Інформація не проплачена і пишу її через те, що мене це дуже вразило. Тут все чисто та прозоро. Тому пропоную, щоб житомиряни самі зробили висновки з ситуації, що склалася.

Рішення останньої депутатської сесії житомирської міської ради, що стосувалося звільнення вулиць міста від стихійної торгівлі, в силу ще не вступило, але відповідальним за його виконання вже назначили першого заступника міського голови Сергія Сухомлина, заступника з питань торгівлі та транспорту Євгенія Демчика та начальника КП «Інспекція з благоустрою» Юрія Самборського.

Зустрівшись рано-вранці 14 березня, Євгеній Демчик та Юрій Самборський разом з адмін. комісією міської ради, муніципальною міліцією та представниками патрульної служби, здійснили перевірку вулиць Небесної Сотні, Лятошинського та Хлібної.

Враховуючи, що це була субота, на вулиці Лятошинського проходив ярмарок. З величезної кількості торгівців, лише кілька виробників показали свої документи. Незадоволеними залишилися реалізатори м’яса під відкритим дощем, продавці домашнього молока розлитого у пивні пляшки та садівники ківі, лимонів та апельсинів під Житомиром.

Частково запевнивши, що їх торгівля незаконна та може бути небезпечною для житомирян, люди повільно почали збиратися. Побачивши, що Юрій Самборський з муніципалами пішов на Хлібну, а Євгеній Демчик з адмін. комісією в сторону «Торгового центру», частина з них благополучно розклалися назад.

Далі-більше. Євгеній Демчик зробив контрольну закупку карток для поповнення мобільного рахунку. Згідно законодавства, реалізація цих карток на вулицях міста заборонена. Перелякані продавці одразу телефонували хазяїну точки, в надії уникнути покарання. Але муніципальна міліція не поспішала складати протоколи. Вони активно затягували цей процес. Окрім того, постійно повторювалися фрази інспектора «я добре знаю твого хазяїна», «ми вже давно на вас нічого не складали», «нащо йти на ту точку, там хазяїн один і теж, він вже їх попередив». Так от, муніципальна міліція знає, що ця діяльність незаконна, але боротися з нею не збирається, враховуючи, що стихійна торгівля їх чудово годує. Міська рада фінансує цей підрозділ, а їх весь ранок штурхали і постійно вимагали виконувати роботу. Продажні ледарі.

На десерт Юрій Самборський, що був схожий на Мері Поппінс з парасолькою, та Євгеній Демчик вирушили до квіткарів. Ні, не за квітами, а за черговою порцією бруду. Окрім саркастичних висловлювань, жартів про комплекцію Самборського та нарікань на депутатів, нічого путнього від квіткарів почуто не було. Домовилися лише про зустріч 16 березня з владою для чергового обговорення їх питання.

Чим закінчиться уся ця гризня – питання риторичне. Житомиряни продовжують активно купувати продукти сумнівної якості з підлоги, бабусі робити з себе котів з великими очима, випрошуючи продати хоча б ще одну пляшку молока, муніципальна міліція просто існувати, заступник Демчик метатися та намагатися щось змінити, Самборський неквапливо гуляти і морозитися від своїх прямих обов’язків. І гірше за все те, що усіх усе влаштовує.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 5
БандЕрос
1 БандЕрос (БандЕрос)   • 15:22:36, 16.03.2015 [Материал]

Безкарність на усіх щаблях цьому виною
Zorro
2 Zorro (Zorro)   • 15:45:28, 16.03.2015 [Материал]

Муніципали разом з Самборським,як лінивці: їх потрібно весь час штурхати, а ще підкормлювати.і тоді може щось почнуть робити.
Не розумію житомирян, що скаржаться на те,що нема де пройти, але в той же час смакують сметанкою та молочком, що зазвичай стоять у багнюці. Люди,схаменіться:(
aurum
3 Антон (aurum)   • 16:55:05, 16.03.2015 [Материал]

Так може всетаки краще зробити місця для торгівлі сільськогосподарськими продуктами на самому базарі, а бариг та спекулянтів вигнати. повернути громаді ії КОЛГОСПНИЙ базар, де можна купити продукти дешевші, якісніші без гмо та води.
БандЕрос
4 БандЕрос (БандЕрос)   • 17:17:06, 16.03.2015 [Материал]

цих мість вистачає. Але вони: 1.платні, 2. торговцям-асфальтникам зручніше збувати товар вийшовши з тролейбуса. 3. жодних довідок із СЕС не потрібно
Cobalt
5 Cobalt (Cobalt)   • 19:28:51, 16.03.2015 [Материал]

Загадай идиотам Богу молиться...


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо