Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2015 » Март » 21
snova Росіяни Данії на спільній з українцями акції закликали земляків отямитись

snova


Оценка: 2.7/5 Голосов: 7

Росіяни Данії на спільній з українцями акції закликали земляків отямитись

21.03.2015, 04:08:47 1831 2.7 3

Днями українці та росіяни провели спільну демонстрацію біля російського посольства у Копенгагені. Близько півсотні активістів виступили проти агресії Росії в Україні, утримання під вартою Надії Савченко та згадали Бориса Нємцова хвилиною мовчання.
Про це VIDIA повідомила місцева журналістка Злата Байрачна.
5
«Я вже довший час думала про те, що треба зібрати місцевих росіян, хто ще при розумі. Паралельно це саме бажання зріло у багатьох, хто так само, як і я, відчував свою ізольованість і безпорадність на фоні того жаху, що відбувається», — розповіла одна з учасниць демонстрації, росіянка Олена Брун.
У ході акції данські росіяни звернулися до своїх співвітчизників, підписавши відповідну петицію. У ній вони закликали росіян у Росії не миритися із війною, розпочатою керівництвом країни.
«Ми мріємо про те, щоб ви, так само як і ми в Данії, ходили на роботу і отримували б за це гідну зарплату. Нехай цієї зарплати вистачатиме і на житло, і на машину, і на дачу, і на відпочинок на берегах теплих морів. Щоб діти ваші, так само як і наші, могли отримати саме ту освіту, про яку вони мріють. І щоб жоден рубль з вашої зарплати не був витрачений на хабарі або подарунки «потрібним людям», — йдеться у зверненні.
7
unnamed
«Витрачати гроші на війну у сусіда, замість того, щоб оснащувати лікарні і будувати школи у своїй країні? Пересваритися з усім світом і пишатися цим? Кожен, кожен з вас, подумайте — це дійсно те, що ви хочете в цьому житті?», — закликали співвітчизників росіяни Данії, нагадавши, що будь-яка війна закінчується, а життя триває.
«І вам, і вашим дітям доведеться платити за ті помилки, які зараз здійснює російський уряд. Так задайте собі питання, чи хочете ви цього? Може все-таки краще навести порядок у власному домі? І жити в радості й достатку вже сьогодні? Вся Європа так живе — може пора і Росії так жити? І тоді весь світ буде на вашому боці! Світ не проти вас, світ дуже зайнятий своїми справами!», — нагадали активісти.

 
 

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 3
Юрко
1 Юрій Градовський (Юрко)   • 14:01:29, 21.03.2015 [Материал]

Не вірте москвинам. Москвин завше тримає ножаку за пазухою і при першій же нагоді всадить в спину.
snova
2 oleg (snova)   • 15:16:53, 21.03.2015 [Материал]

А что можно верить порошенкам.тягнибокам.яценикам и иже сними? )))))))))))
Юрко
3 Юрій Градовський (Юрко)   • 15:37:23, 21.03.2015 [Материал]

А це така нація порошенки, тягнибоки??


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо