Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » macs-v » 2015 » Март » 24
macs-v Ящик Пандори: Офіцер ГРУ пояснив, чому Росія загине

macs-v


Оценка: 4.0/5 Голосов: 23

Ящик Пандори: Офіцер ГРУ пояснив, чому Росія загине

24.03.2015, 15:26:32 2008 4.0 6

Віктор Суворов пояснив, що Росію чекає неминучий крах, оскільки це закономірність, яка притаманна усім тоталітарним імперіям.

Віктор Суворов. Фото:gordonua.comВіктор Суворов. Фото:gordonua.com
Англійський історик, колишній офіцер ГРУ, що втік на Захід, Віктор Суворов розповів в інтерв’ю українським ЗМІ про майбутній крах Росії поки ще не зниклого майора КДБ Путіна, повідомляють  Патріоти України.

Він зокрема зазначив: “При тоталітарному ладі, як було у товариша Леніна, як у його наступника – товариша Сталіна, ротації і вибору у народу немає, і тоді сидить нагорі великий вождь. Люди, які дорвалися до влади, звідти йти не хочуть, вони там влаштувалися, тому диктатору абсолютно необхідно їх звідти виганяти силою, а вони тримаються за свої місця, і тоді починається велика кров, або диктатор знищує правлячий клас, змінює його насильницьким чином, або правлячий клас знищує диктатора.
Чому у НКВД традиція вбивати? Щоб залякати всіх інших. Вбивства політичні здійснювалися в найширшому діапазоні, і вони могли знаходитися на різних краях цього діапазону. Або ж ми вбиваємо так, щоб ніхто не здогадався, що це вбивство, як прибрали Степана Бандеру – не демонстративно.
Або ж це вбивство має відбуватися так, як вбиває мафія, – на сходинках обласної адміністрації, серед білого дня, на очах поліції і телекамер, з автомата, так, щоб говорив увесь світ. Ось як убитий Нємцов.
Суворов продовжує: “У вбивстві Нємцова я звинувачую федеральну службу охорони. Раніше колись це було управління всередині КДБ, яке займалося охороною вождів. Після краху Радянського Союзу ця федеральна служба була виділена зі складу КДБ, і перейменована. Зараз це окрема секретна служба, яка займається охороною Путіна та інших вищих посадових осіб.
Кремль перебуває під контролем ФСО, і всі урядові траси, Замоскворецький міст і всі ці мости через Москву-ріку, звичайно, це пряма відповідальність ФСО. Я щиро вірю в те, що палацові перевороти не тільки можливі, вони завжди будуть. Це не тільки традиція, це єдиний спосіб зміни керівництва. Іншого просто немає.
Давайте згадаємо, що днями – 13 березня 2015 виповнилося 75 років закінчення Зимової війни Радянського Союзу проти Фінляндії. Це була бандитська війна проти суверенної держави, яка нам нічого поганого не зробило.
Ця війна мала катастрофічні наслідки для Радянського Союзу. Через те, що Радянський Союз напав на Фінляндію, він зробив її своїм ворогом.
Давайте забудемо, як ми напали на Польщу, встромили їй ніж у спину, давайте забудемо Фінляндію, як ми на неї напали, давайте забудемо, як ми знищили Естонію, Литву і Латвію, давайте забудемо, як ми відірвали Бессарабію і Північну Буковину від Румунії, і давайте вважати початком війни 22 червня, ось на нас напали, ой, які ми бідні – ВВВ”- розповідає Суворов.
Між Радянським Союзом і Японією був підписаний пакт про нейтралітет, про ненапад. І поки Радянський Союз валився, валився, Японія цього договору дотримувалася. А потім Радянський Союз розгромив Німеччину, а Японія була вже майже розгромлена Америкою, то ось тут товариш Сталін взяв і напав на Японію.
Мирного договору з Японією підписано не було, тому що Японія не визнає захоплення тих територій, які належали японцям. І скоро ось ці «перемоги Радянського Союзу у ВВВ» обернуться для Росії великою кров’ю і великими втратами.
Японія скоро згадає про те, що Карафуто (Сахалін), Північні території (Курильські острови) – це не Росія, а Японія. Поки Росія сильна, Японія мовчить, як тільки почнуться в Росії великі проблеми, Японія про свої землі згадає. Також як Кенігсберг був переданий Радянському Союзу на 50 років – з 1945 по 1995 рік. І Кенігсберг, а зараз Калінінград, він повинен бути повернутий Німеччини, але Німеччина мовчить поки що”- пояснює історик.
“Великий стратег”, товариш Путін, відкрив ящик Пандори. Після “великих перемог” Радянського Союзу у ВВВ було якось неофіційно визнано: хлопці, давайте не згадувати старе, давайте не чіпати кордону, от як воно склалося, нехай так і залишиться. І ось Путін цю рівновагу порушив. І як тільки він відірвав Крим від України, він порушив рівновагу.
І тепер Фінляндія скаже: “А ви у нас відібрали Виборг”. А німці скажуть: “А ви у нас забрали Кенігсберг і в 1995 році повинні були його повернути, 20 років тому, так що поверніть”.
І Японія, і Китай, хіба мало хто ще. Рівновага Путіним порушено, і це йому дуже скоро гикнеться. Я не знаю, на цьому світі або там, в пеклі, де його будуть смажити в смолі”-говорить Суворов.
Тенденція. Тенденція – ось вона, був великий соціалістичний блок, він звалився, був «великий Радянський Союз», він звалився, залишилася «велика Росія», що з нею буде – вона впаде, розсиплеться, вона розвалиться.
І нікуди вона не дінеться, йде вимирання російського народу, йде деградація розумова, емоційна, інтелектуальна, деградація народу і його еліти. Ви подивіться на них.
Якщо в Україні щось не так, український народ виходить на Майдан і скидає злодіїв, злочинців і виганяє, а якщо це відбувається в Росії, то російський народ каже, що це держдеп, там якийсь сидить злий дядько Обама, щось він нам тут заважає.
Ви подивіться, коли Росія воювала в Чечні. Ось порівняйте ставлення народу. Щоб мого синочка, щоб туди не послали, а те, що там повернувся без рук, без ніг боєць з тієї Чечні, та кому це треба, якщо це не моє. Нікого це не цікавило і не обходило. А тут в Україні йде народна війна. Вітаю це, вітаю. Це війна народна, тому український народ непереможний”-підсумував історик.

http://patrioty.org.ua/yashhik-pandori-ofitser-gru-poyasniv-chomu-rosiya-zagine/

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 6
macs-v
1 Macs (macs-v)   • 17:41:26, 24.03.2015 [Материал]

Чтоб там ни говорили, но это слова профессионала, который знает ситуацию изнутри.
Подождем, когда мнимая империя рассыпется от старости, со всеми вытекающими последствиями.
И это далеко не худший вариант гибели совка.
nigilist
2 Владимир (nigilist)   • 20:19:06, 24.03.2015 [Материал]

Проплаченный п..л и такие же книги пишет!!! Россия развалится, потому что кучка ублюдков из кремля ни хрена не думает о своем народе.... А он рано или поздно проснется от опиума пропаганды!!!
SU
3 Viacheslav (SU)   • 22:02:17, 24.03.2015 [Материал]

т.н.суворов (резун) тварь по определению. и вещает (по определению) по написанному не им.
Юрко
4 Юрій Градовський (Юрко)   • 23:16:05, 24.03.2015 [Материал]

Звісно, обамка все пише
nigilist
5 Владимир (nigilist)   • 16:50:05, 25.03.2015 [Материал]

что вы за дауны... напиши, что россия говно и вы заплюсуете, скажи обратное и вы ядом заплюете!!! БЫДЛО и в Африке БЫДЛО!!!

Такие же Ублюдки продажные и про Украину пишут...
TarasS
6 Тарас (TarasS)   • 17:33:36, 25.03.2015 [Материал]

Расея сапраўды гаўно.

Прашу прабачэння за маю не ідэальную французскую мову. Трохі адчуваецца нармандскі акцэнт. :)


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо