Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » skizin » 2015 » Март » 30
skizin Свобода слова по-машковському

skizin


Оценка: 2.3/5 Голосов: 9

Свобода слова по-машковському

30.03.2015, 22:13:35 2287 2.3 1

Справа проти політолога та журналіста Володимира Пінковського набрала небачених для Житомира обертів.  Чи вірно вчинив губернатор Машковський? – питання, яке обговорюється найбільше політично-громадськими колами. То ж чи вірно?
Що стояло в основі Революції гідності, яку губернатор, як відомо, пропустив, відпочиваючи за кордоном? Свобода слова, свобода вибору, гідність людини.
Це ті речі, на які Янукович і КО посягнули.
Чим заплатив екс-президент за це – відомо всім.
Через рік після Майдану, що відбувається у Житомирі? Один із відомих громадських активістів Володимир Піньковський говорить про корупцію під час призначень голів РДА. Наскільки його слова є достовірними, звичайно питання. І можливо через тиждень, як це прийнято, всі про це забули. А відповідні органи б розібрались. Але не тут то було. Проти пана Володимира починається просто  політичні репресії.
СБУ, МВС, погрози кримінальним переслідуванням. Звинувачення у наклепі інтернет-видання Житомир.інфо. В Житомирі навіть «регіонали» таким не страждали. Адже всім відомо що судитись з журналістами – поганий тон.
Звичайно, пан Пінкьовський неодноразово критикував нашу політ силу, виставляв, іноді, досить неоднозначні, сумнівні оцінки нашої діяльності. Але стояти осторонь ми не можемо. Коли, шельмують журналістів, намагаються залякати громадськість – це відкидає нас в радянські часи.
Не зважаючи на негативне ставлення до «Свободи», ми виявляємо підтримку журналісту та політологу Володимиру Піньковському та засуджуємо не правові та неадекватні методи Сергія Машковського.
Ми, свободівці, вважаємо, що він має відкликати заяви і публічно вибачитись перед громадою та журналістом.
А з приводу піднятих паном Володимиром питань – повинні розібратись правоохоронні органи. Слід перевірити наведену ним інформацію, а не цькувати автора.

Прикреплённые изображения:
skizin Свобода слова по-машковському
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
TarasS
1 Тарас (TarasS)   • 09:46:14, 01.04.2015 [Материал]

Про що блог?


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо