Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2015 » Апрель » 5
snova Рекомендації для волонтерів, допомогаючим армії.

snova


Оценка: 2.7/5 Голосов: 7

Рекомендації для волонтерів, допомогаючим армії.

05.04.2015, 11:47:25 2064 2.7 1

Рекомендації для волонтерів, допомогаючим армії. Перевірено на практиці неодноразово. Дотримування їх підвищує ККД волонтерської діяльності на 300-500%. Рекомендовано тим , кому важливим є результат, а не процес..
--------------------------------------------------------------------------
1. Допомагайте забезпеченням тиловим й учбовим частини тільки в тому випадку, якщо ви особисто і давно знаєте людей, котрим передаете майно.
2. Співпрацюйте по можливості тільки з родичами, друзями й перевіреними людьми . Шахраї в погонах бувають дуже переконливі й вміють користуватися довірою...
2. Навіть , якщо ви передали допомогу командиру частини або начальнику тилу під сім накладних з девятьма печатками - це ще не гарантія цільового використання . 90% ймовірністі що вашу допомогу закриють на складі , а потім розтягнуть по-тихому.
3. Перш ніж передати щось дороге - авто, тепловізор и т.д. - переконайтесь що отримувач :
а) вміє цим користуватися 
б) буде цінувати і берегти цю річ.
4. Якщо вам телефонує представник "свЄрхсЄкрЄтного спецназу" й видає перелік екіпи від носків до презервативів , поміркуйте , а де раніше воював цей " спЄцназ " , якщо в нього немає елементарних речей...?
5. Звіти..., в першу чергу фотозвіти - це повага до жертводавців , а тому ОБОВ"ЯЗКОВА и важлива частина роботи . Вчіться їх робити і , БЛІН , РОБІТЬ !!! ( до речі...треба якось на цю тему тренінг замутити... ) ...
6. Вивчайте своїх підопічних , розумійте їх потреби .... Не загодовуйте - зацілЬОвуйте тих , хто не цінує надане й намагаєцця випросити більше ніж необхідно.... Навіть на передовій такі вояки можуть виявитися паганими бійцями...
7. Навчіться відрізняти волонтерсько-сАлдаЦкіЄ байки від правдивої інформації . Спробуйте зрозуміти , чому ось цей "обвішаний гранатами-автоматами" волонтер , в захваті розповідаючий про "останній піск" зброї , артобстріли і "спЄцопЄрації" , до цього часу не склав присягу і не пішов добровольцем в бойовий підрозділ ? Чи варто такому " возільщіку" довіряти кров"ю и пОтом зібраний вантаж ???
8. Ніколи не приймайте від бійців з передової зворотні передачі без повного огляду !!!
9. Пам"ятайте , шо штабні й СБУ-шні офіцери в зоні АТО в більшості своїй корисної роботи не виконують , не приймають участі в бойових діях і не ризикують своїм життям.... В них не пагана зарплатня.. Хай не клянчать у волонтерів , а купляють собі самі те , що їм треба. Вони приїхали заробляти статус учасника бойових дій , то хай і заробляють . Нема сенсу витрачати дорогоцінні ресурси на їх одьовку-обувку..

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
Lisa111
1 Роман (Lisa111)   • 17:36:20, 06.04.2015 [Материал]

вв класс!!


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо