Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2015 » Апрель » 13
snova Про работу

snova


Оценка: 2.5/5 Голосов: 8

Про работу

13.04.2015, 09:33:35 1651 2.5 1

Якщо ви вступаєте на роботу і роботодавець вас бере з випробувальним терміном то поцікавтеся з чим це пов'язано і який термін. Задайте питання з чим це пов'язано?
Якщо вам кажуть що хочуть переконається у вашій кваліфікації то знай ті це обман.
Тобто вам пропонують працювати за не повний заробіток тобто за г гривень 1200 а от після випробувального терміну буде 3000. Знайте що після випробувального терміну вас звільнять під будь-яким приводом. Ви можете про текучці на вашій посаді дізнатися у колег на робочому місці.
І якщо ви пішли на цю роботу знайте що вам і не заплатять обіцяних 1200 перший вас обов'язково оштрафують або повісять недостачу. Яку вам і влаштує роботодавець.
У кращому випадку вам заплатять мінімальну заробітну плату а вам скажуть "не подобається ми не кого не тримаємо."
За цим якщо ви все ж пішли від безвиході або з іншої якої причини то пам'ятайте ви повинні побічно наносити роботодавцеві збиток ламайте на роботі все що можна і їжте якомога більше наносите шкоду в міру сил, можете стати несунами але пам'ятайте що несун не повинен виносити на суму передбачену адміністративне покарання якщо вас зловлять з це кримінально каране діяння ..
У нас навіть з'явилася народна приказка: "Летіла залупа впала в болото, яка зарплата така робота.
Банкротьте зажерлися буржуїв капіталістів позбавляйте їх вил, яхт, всяких активів, відпочинку за ваш рахунок на Канарах.
Вдаримо по світової буржуазії трудовим кулаком

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
HOOLIGAN
1 Not tolerant (HOOLIGAN)   • 16:34:23, 13.04.2015 [Материал]

кантуженное


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо