Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » RomanDavydenko » 2015 » Май » 21
RomanDavydenko Полювання на памперси.

RomanDavydenko


Оценка: 3.0/5 Голосов: 2

Полювання на памперси.

21.05.2015, 09:35:51 2368 3.0 1

 

Вчора був у моєму рідному Житомирі. Відбувалась засідання робочої групи при Громадьскій Раді при Житомирській ОДА. Я в складі цієї групи. Зустрів багато Друзів, авжеж Батьківщина! Дуже приємно!
Спочатку Громадська Рада заслухала В.О. начальника Житомирської митниці - Гринчука Сергія Івановича, якій проінформував Громадськість, що була заява у ЗМІ, від Валерія Логінова "Аскольд", щодо затримання вантажу волентерів для АТО і що героїчні співробітникі ДАЇ зупинили машину з пральним порошком і дитячими памперсами, про те що відбувся страшних злочин, бо на товарі немає маркування українською мовою і виникає підозра, що він нерозмитнений. На що, житомирські митникі миттєво відреагували, приїхали на повідомлення працівників ДАЇ, склали протокол про порушення, товар вилучено, та справа направлена до суду. УРА! Проблему героїчно створено!!!
Те що товар везли для потреб Сходу України, в якості волонтерської допомоги про це сором'язливо замовчали. І перевізників ніхто не заслуховував, бо їх не було.
Як би вони виставили митні та ДАЇшні кордони по незаконному видобуванню бурштину, та обкладали митом, та штрафами, вони за місяць зробили 3-4 бюджети Житомирської області. Але на це немає я так зрозумів політичної волі - сміливості. і куди ці грошикі йдуть міліонами??? Правильно в кишені, кому невідомо!!! Це Вам не памперси арештовувати та митом обкладати. Може подзвоните порадитеся до керівництва, що Вам робити? Ні? Я пораджу!
Потім заслухали Начальника УДАІ УМВС України в Житомирській області Гриб Володимира Івановича, щодо взаїмодії та патрулювання з громадськими формуваннями. Ініциатива непагана якщо враховувати, що такі інициативи раніше працівниками ДАЇ взагалі не дуже сприймались.
І знову ж таки, якщо Житомирське обласне ДАЇ так само буде зупиняти вантажі з бурштином, вилучати зброю, та контрабанду я обидва руками ЗА. А так - не солідно. Знайшли з ким воювати з перевізниками прального порошку та памперсів.
Йдемо далі.
Дуже прикро, що на робочій групі, не вистачає конструктиву, багато хто бере на "горло", нічого не пропонує взамін. Є адекватні люди, які дісно хочуть зробити все правильно і принести користь Житомирщині. Але таких мало.
Головою ГО пропонувалась структура Громадської Ради з 8 !!!заступників Голови Ради по різним напрямкам. 7+1. ЦЕ ВЖЕ ТРЕТЯ СТРУКТУРА ЧИ ЧЕТВЕРТА, А МОЖЕ П'ЯТА, яка пропонувалась. При тому, що Головою Громадської Ради Стельмахом Володимиром Івановичем пропонується аж два ПЕРШИХ заступники Голови. Для мене це дуже дивно. Це як? Хто буде перший над першим???
На мою пропозицію, що так не може бути, оскільки є тількі один першій, а інші просто заступникі, і навіщо взагалі їх стільки, і з нас будуть сміятися, пані Наталя Циганчук - член робочої групи при ГО, пошепки сказала (голос втратила): У міністра МВС, (я так зрозумів ‪#‎Авакова‬,) УВАГА!!! п'ять перших заступників!!!! Пан Сельмах відповів: Та нехай сміються. Шо дуже мене здивувало.
Зайшов на сайт МВС України подивився. Один перший і п'ять заступників. Ну таке...може вона чогось не знає.
Потім відбулось голосування.
Якось дивно за цю структуру голосували. Проголосували швиденько ті хто ЗА - секретар казала, що не порахувала. Потім хто були ПРОТИ таких було 5 в тому числі і я. І один утримався. Рішення прийнято!!!
Я розумію, що є амбіції у людей, ті хто хочуть стати першими заступниками, даже можу назвати призвіща, і вони були на засіданні робочої групи (щоби не "спугнути" не буду) і під них робиться це голосування за структуру. Я відверто голосував проти, розуміючи про те що є певні "договорняки" і якщо така складова зароджується в новоствореній Громадській Раді, я висловився, що приймати участь в цьому шоу я не хочу. Це дорога в нікуди!
Не обійшлося без пару інцедентів. Обурились представникі громади Бердичіва. На репліку "піди і зроби", чи щось на кшалт "знаємо як ви все робите" - щось не конкретне, але обурення було. Потім була пропозиція, щоб Голова Громадської Ради створив свою команду і та була у руля 3 місяці потім звітувала, на що я обурився оскільки це взагалі не припустимо!
Громадська Рада це не рада однієї особи, а колегіальни орган! І будь які "междусобойчики та договорняки", та бажання завести свою команду не припустимі! Так не правильно...м'яко кажучи.
Як буде далі. Розскажу. Буде один, верніше одна перша заступниця, бо молодь поспупиться більш досвідченій особі, яка представляє інтереси України на міжнародних форумах. Яких? Для мене це загадка. Будемо дивитися далі.
Яке враження від того, що відбувалось - кепське! Так само і кепсько, коли Голова був безальтернативний. Але залишаємося у боротьбі!
І взагалі я неодноразово казав на оговоренні, що ті хто працювали працюватимуть і далі. І не важливо будуть вони першими, другими заступниками, чи без посад взагалі.
Слава Україні!
Valery Loginov Pozyvnoy Askold
Ирина Коцюба
Роман Давиденко

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
aurum
1 Антон (aurum)   • 10:37:32, 21.05.2015 [Материал]

Цього варт було очікувати. Громадська так звана Рада це зборище халявщиків, хапуг та карєристів- це я маю на увазі існуюча. Принцип створення також незрозумілий - хто ці люди?????? Знову задаю неприємне собі і всім питання НА ЯКИЙ БІС МИ ПОКЛАЛИ НА МАЙДАНІ ЛЮДЕЙ І КЛАДЕМО ЇХ СЬОГОДНІ НА ДАУНБАСІ, ЩОБ ЯКІСЬ ПРОЙДИСВІТИ ЗАСІЛИ ЗА КРЕСЛА???


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо