Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Zorro » 2015 » Июнь » 11
Zorro Житомирські Дон Кіхот та Санчо Панса

Zorro


Оценка: 4.1/5 Голосов: 9

Житомирські Дон Кіхот та Санчо Панса

11.06.2015, 11:38:53 2107 4.1 1

Нещодавній розподіл обов'язків у міській раді викликав не лише шквал емоцій, але й багато запитань до Любові Володимирівни стосовно її рішень.

Наймолодшому та найменш досвідченому заступнику Демчику всучили валізу без ручки під назвою "ЖКХ". Що з нею робити, я впевнений, Женя ще не знає, а враховуючи досвід його попередників, так і не дізнається.

Останні збори начальників житомирських ЖКГ надзвичайно розвеселили усю міську раду. Усе б йшло як завжди: там борги, там щось не доробили, там скарги від людей, як би не одна фраза в.о. міського голови Цимбалюк. Надзвичайно активний та турботливий, коли справа доходить до чималих грошей, Микола Савенко, якого називають не інакше, як Коля Форточка, почав кошмарити начальників жеків та задавати дуже багато питань. Коли терпіння у комунальщиків скінчилося, до Любові Володимирівни було адресоване логічне питання "Хто він?". Не розгубившись, Цимбалюк представила: "Це Микола Савенко, помічник заступника міського голови Євгенія Демчика".

В результаті Савенко почервонів та тупав ногами, усі жеки обурені таким помічником Євгена, а керівник ОСББ кричав, що він взагалі категорично проти.

В які ігри грає Цимбалюк не знає напевно і вона, адже логіки в її останніх діях не бачать не лише її прибічники, але й, напевно, і сама вона..

А тим часом Житомир зустрічає нового Дон Кіхота та його Санчо Панса!

Прикреплённые изображения:
Zorro Житомирські Дон Кіхот та Санчо Панса
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
Cobalt
1 Cobalt (Cobalt)   • 17:57:05, 11.06.2015 [Материал]

"...А тим часом Житомир зустрічає нового Дон Кіхота та його Санчо Панса!..."

Рыцари печального обраха жкх...
Кстати, у Сервантеса их доли не слишком уж и радужны.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо