Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » GoldenFish » 2015 » Июнь » 29
GoldenFish Воїни чорного піару

GoldenFish


Оценка: 3.0/5 Голосов: 8

Воїни чорного піару

29.06.2015, 11:43:34 2250 3.0 1

Все, що відбувається останнім часом в Україні та за її межами не лише налаштовує на депресивний лад, але й суттєво лякає. 

Розстріл туристів у Тунісі, протести у Єревані, дефолт у Греції – тривожні події, і це лише за останній тиждень.

Україна тим часом далі й далі заглиблюється у політичні баталії. Спроби Яценюка та Порошенка повернути довіру нашого народу виглядають безнадійно, а бажання українців мати у кожній області власного Саакашвілі, цілком логічне.
Для Житомира тиждень теж видався нелегким. Реєстрація Житомирської «Самопомочі», тарифні мітинги біля ОДА, пожежа у комплексі депутата Маліновського «Релакс» підтверджують, що політичне життя нашого міста циркулює на повну. Тим часом «стара» школа не спить, та створює перли чорного піару.

Щотижневі скандали, будь то якісь буклети, фейкові політичні лідери чи гей-паради, надзвичайно втомлюють, а пусті звинувачення та бруд – відкрито дратують. Основні політичні сили Житомира воюють, не гребуючи різними методами та торкаючись особистого життя.

Цікавою є група підтримки Любові Цимбалюк, що схожа на сільську футбольну команду, де зібралися як професіонали, так і абсолютно сторонні люди. Засланці депутата Володимира Кропивницького, в особах двох Андріїв - Гожого та його наставника Лактіонова, скоріш за все, просто кинуть Любов Володимирівну у скрутний момент. Підстава з листівками від імені заступника міського голови Євгенія Демчика, була лише їх першим дзвіночком. Зануривши чужими руками Цимбалюк та її радника Миколу Савенка у багнюку, Лактіонов та Гожий лишилися як ніколи задоволеними. У той же час, у Житомирі вибухнув їх грандіозний проект «Кузнєцов». Компрометуючими листівками їм вдалося знизити рейтинг Цимбалюк, а фейковим лідером остаточно заплутати житомирян із самопомочами. Цілком логічними тепер є тарифні мітинги(ідея вкрадена у партії «Свобода») Володимира Кропивницького, який, очевидно, кує поки гаряче та готується до виборів.

Несподівано цього тижня з тіні вийшли їх опоненти. Команда колишнього начальника міської, а нині заступника обласної податкової Володимира Гірука, раніше стояла посередині, і спокійно спостерігала. Вийти з тіні, очевидно, їх змусила сварка податківця та Цимбалюк, причини якої поки що не відомі. Людина Гірука, блогер Валерій Шанунов, справжнє ім’я якого Віктор Дубчак, почав співпрацювати з Сергієм Сухомлиним, але чи довго проіснує цей тандем – дізнаємося згодом. Так-от, Віктор Дубчак, намагаючись знищити дратівливий проект «Кузнєцов», цим самим поставити на місце команду Цимбалюк, створив плітку, що у Житомирі ніби то має бути проведений гей-парад на захист Євгенія Кузнєцова. Ідея зв’язати лже лідера Самопомочі та його господаря Кропивницького з темою сексуальних меншинств хоча і є цілком безглуздою, але свою справу виконала на всі 100%.

У результаті показових боїв виграла лише Наталія Чиж: проект провалився, кандидати остаточно розсварилися, репутація Володимира Кропивницького та лже лідера Кузнєцова розтрощена. Разом з тим зачепило Михайла Пухтаєвича, що є другом Володимира Кропивницького та власником телеканалу СК1, який ніби то підтримував гей-парад та логотип якого був розміщений на афішах.

Поки майстри чорного піару організовують один одному підніжки, цілком можливо, що на арену вийде добра та світла Лєна Розенблат, яка не помічена в жодних скандалах. Чи так це, ми дізнаємося згодом, а поки спостерігаємо, як партію «Самопоміч» та її єдиного лідера Наталію Чиж безпідставно намагаються втягнути у будь-який скандал. Єдиним питанням залишається: чому ніяк не реагує прес-служба Житомирського осередку?

Прикреплённые изображения:
GoldenFish Воїни чорного піару
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
garold
1 Кonstantin (garold)   • 13:40:37, 29.06.2015 [Материал]

Автор у вас устарелая информация,Гирук уже месяца 2 как не налоговик.А статья похожа на заказуху от Самопомощи.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо