Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Zorro » 2015 » Июль » 21
Zorro ШАЛЕна команда з Любов’ю.

Zorro


Оценка: 3.8/5 Голосов: 10

ШАЛЕна команда з Любов’ю.

21.07.2015, 08:51:33 1861 3.8 2

Не є таємницею, що вибори у місті вже стартували і всі визначилися з командами. Цікаво, що братія в.о. міського голови Любов Цимбалюк замість того, щоб займатися проблемами міста, тролять опонентів та створюють сатиричні картинки на житомирських волонтерів. Варто було спершу розібратися зі сміттям, що завалює місто, з архітектурою, що схожа на базари Шанхаю, з транспортом, що залишає бажати кращого. З останнього, що з’явилося у місті – це нові маршрутки, і то, як я розумію, це не її заслуги. За майже два роки на такій серйозній посаді, часу та натхнення у Любові Володимирівни вистачило лише на розвішування бордів. Серйозно, допоки постійно плетуться інтриги та ведеться прихована боротьба з заступниками міського голови, у міській раді відбувається лише імітація робочого процесу. 

Лише за останніх декілька місяців, маючи більшість у депутатському корпусі, їй вдалося захистити Юрія Самборського від народного гніву партії «Свобода», провести конкурс на вивіз сміття, як забажала душа Півоварової та Тичини. Мало?

А для міста що? Її команда піарщиків, блогерів, технологів чи хто там ще, просто смокчуть кошти, віртуозно граючи з психологією розумної, але все ж слабкої жінки. Чи не варто було б розігнати цей дивний балаган? І може настав час оновити команду молодими, але сильними кадрами?

Прикреплённые изображения:
Zorro ШАЛЕна команда з Любов’ю.
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
aurum
1 Антон (aurum)   • 06:43:41, 22.07.2015 [Материал]

Невже ми Житомиряни настільки обидліли, що дамо пролізти в крісло міського голови таким старим требухам і злодійкувато-ледачим особам як цимбалюк і вся та наволоч що вже неодин рік краде наші гроші?? невже необеремо достойного кандидата
Cobalt
2 Cobalt (Cobalt)   • 20:09:00, 22.07.2015 [Материал]

Видать, кандидат у нас один: Адольф Виссарионович Пинночет!


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо