Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » GoldenFish » 2015 » Август » 18
GoldenFish ЦИМБАЛЮК проти ЧИЖ

GoldenFish


Оценка: 3.5/5 Голосов: 6

ЦИМБАЛЮК проти ЧИЖ

18.08.2015, 10:58:13 2635 3.5 8

Я люблю нашу країну. Вона має надзвичайно багату історію, незабутні краєвиди, незламну націю. Та є в Україні проблема – політика або її повна відсутність.
Житомир, як частинка цілого, не випадає з цієї закономірності. Чистих демократичних виборів не чекають вже як від «старої школи», так і від тих, хто вперше намагається наблизитися до політичної знаті.

Ще однією проблемою є абсолютно аполітичне населення, якому легко донести будь-яку інформацію, ввести в оману та продовжувати керувати, але же під іншою назвою партії, під іншими прапорами та дещо зміненим складом.
На минулому тижні Житомир отримав чималу дозу «чорнухи», і більшість людей в неї повірила. Та я хочу розібратися, оперуючи лише фактами.

8 серпня Наталія Чиж та ГО «Об’єднання Самопоміч» на Новому Бульварі організували міський ярмарок. Думаю, що всі про це чули і розповідати що там було і як, сенсу нема. Перед цим, у соціальних мережах та новинах міста, поширювали чутки, що дозволу «Самопоміч» не отримала, що закони не для Чиж писані, і взагалі, що у місті повна анархія. Та дозвіл був. З підписом в.о. міського голови, але з досить дивним змістом.
Позиція міської ради була наступною: ми дозволяємо, але якщо щось станеться, то ми не дозволяли. З цього моменту і почалася прихована кампанія по дискредитації «Самопомічі» у Житомирі.

Майже за тиждень, а точніше 13 серпня, у міську раду приходить лист від жінки, що серйозно отруїлася їжею, якою частували на ярмарку. Чому лист надіслати аж через тиждень? Слушне запитання. Та найцікавіше далі. Усі знають, як працює система листування у міській раді, і у провладних структурах нашої країни загалом. Лист надійшов, поки поставили усі вхідні, поки він 20 разів загубився і колись там відповіли. Окрім того, таку інформацію, зазвичай, не поширюють. Але не в цьому випадку. Звернення датоване 13-м серпня, а вже на наступний день з самого ранку у Житомирі поширювали газету «Патріот». Усе б нічого, але як за ніч редактори дізналися про отруєну жінку (бо раніше нарікань від житомирян не було), встигли газету зверстати, надрукувати і привезти з м. Тернопіль?
Легко. Якщо матеріал був готовий завчасно, а лист надісланий власноруч.

Якщо погортати газету, то чорнуха тут розділилася 70/30. Більший шмат залишили команді Сергія Сухомлина, решту між собою поділили «Самопоміч» та «Свобода».
Цікаво, що раніше газету, яку ліпить Андрій Лактіонов, фінансував депутат Володимир Кропивницький, але, через якісь внутрішні склоки, залишив її, голосно гримнувши дверима. Не довго вагаючись, «Патріот» підхопила в.о. міського голови Любов Цимбалюк, і команда чорнушників Лактіонова, при значно яскравішому фінансуванні, заспівала ще голосніше.

Хочеться вірити, що Любов Володимирівна зрозуміє: такі піар-ходи могли б спрацювати хіба-що у якійсь селищній раді і років так 40 тому. Ваша команда топить передвиборчу кампанію і Ви, її підтримуючи, повільно, але впевнено, викопуєте собі політичну могилу.

P.S. І досить вже ширити ці оголені збочення. Ви ж дорослі люди.

Прикреплённые изображения:
GoldenFish ЦИМБАЛЮК проти ЧИЖ GoldenFish ЦИМБАЛЮК проти ЧИЖ GoldenFish ЦИМБАЛЮК проти ЧИЖ GoldenFish ЦИМБАЛЮК проти ЧИЖ
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 8
Генрих
1 Емельян (Генрих)   • 14:09:48, 18.08.2015 [Материал]

Наташа! Воспользуйтесь опытом Савенко и на эту провокацию напишите в СБУ! К гадалке не ходите - ниточка потянется прямо к Цимбалюк в кабинет!
aurum
2 Антон (aurum)   • 17:07:41, 18.08.2015 [Материал]

Ну тіпа так: ПРЕДЛОЖИЛИ СЕКС І Я ПОГОДИЛАСЬ, В РЕЗУЛЬТАТІ ЗГВАЛТУВАЛИ, ПРИЙМІТЬ МІРИ ХАХАХА. Топорна робота Цимбалюк, людина яка за рік в місті повний нуль та ще вкрала у людей гектар землі для сина що грушу від сливки невідрізняє.
aurum
3 Антон (aurum)   • 17:08:48, 18.08.2015 [Материал]

Що до помить руки- то на кожному кроці стояли бутлі з водою та стаканами, так що хоч пий хоч мий руки.
aurum
4 Антон (aurum)   • 17:10:51, 18.08.2015 [Материал]

Найти скаржницю і в суд за наклеп
TarasS
5 Тарас (TarasS)   • 05:51:52, 19.08.2015 [Материал]

"З цього моменту і почалася прихована кампанія по дискредитації «Самопомічі» у Житомирі."

"Самопоміч" поставила смердючі казани біля Бібліотеки і захарастила своїм нав'язливим піарасизмом Новий Бульвар. Самодискредитовані політичні трупики.

Особисто мені що Чиж, що Цимбалюк - глибоко по цимбалах.
aurum
6 Антон (aurum)   • 06:48:57, 19.08.2015 [Материал]

Цимбалюк це відпрацьований матеріал. Як би вона не старалась гадить навколо себе0, це її і бруднить. Перед тим як про смердючі казани теревенити, малиб туди сходити та подивитись. Н априроду як ви їдете то що посуд берете прям з магазину?
TarasS
8 Тарас (TarasS)   • 14:16:03, 19.08.2015 [Материал]

Я не маю звички їздити на природу з казанами. На відміну від жлобанів.
Сalikusu
7 Çalıkuşu (Сalikusu)   • 08:30:02, 19.08.2015 [Материал]

что та, что та... фу!


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо