Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Бантик » 2015 » Август » 26
Бантик Депутаты-наглецы

Бантик


Оценка: 4.0/5 Голосов: 4

Депутаты-наглецы

26.08.2015, 10:08:56 2349 4.0 2

Так вот кого нужно благодарить за бардак, который вернулся снова на Киевскую! Маршрутки высаживают людей где хотят, спорят с водителями троллейбусов, недавно между ними даже драка была!
Отменили реформу городские власти, а Мойсеев тут как тут!!! Быстренько под шумок зарисовался перед избирателями! Вот это подстава!!!

А руководство ТТУ - беспредельники!!!

"Ну Мойсеєв знахабнів! Скромний – це точно не про нього. Палець об палець не вдарив, а видав себе за Робін Гуда. Прикольно, що саме він і розвісив ці оголошення в маршрутках. І хтось ще має сумніви, що депутати лобіюють інтереси перевізників? І все одно, що найжирніший маршрут «Шеріффа» №58 раз за разом згадується у скандалах. Бабло перемагає зло.

Ще в часи, коли він був заступником, улюбленим заняттям для нього було здавати на металолом тролейбуси разом з начальником ТТУ Олегом Таможським. Це той, який плюється та придумує відмазки, щоб не вводити нові маршрути та скасовувати старі, як зараз відбувається з №5-а та 9-кою. Дружина Олега Валентиновича, що є головним економістом, класно пише лже звіти та фінансові плани. Як керівництво такого потужного підприємства може одразу у фінансових планах прописувати збитковість?

Таможські одразу скажуть, що субвенцію не платять, хоча пільговиків перевозять, і що міська влада геть не допомагає. Але що за позиція така, що нібито їм усі винні і хтось має постійно щось давати? Заробляйте, оптимізуйте, створюйте нове.

Або просто враз припиніть усі свої домовленості з перевізниками, з депутатським корпусом, що лобіює інтереси маршрутчиків. Припиніть ці таємні наради з «Шеріффом», і зрозумійте нарешті, що ви працюєте не на себе, а на житомирян.

А Мойсеєву «подяки» ще гикнуться на виборах. Не думаю, що жителі Мальованки це нерозумні люди. Усі ж зрозуміли, що це чергова маніпуляція виборцями. Фу таким бути."

Прикреплённые изображения:
Бантик Депутаты-наглецы
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
Генрих
1 Емельян (Генрих)   • 11:35:20, 26.08.2015 [Материал]

Работники ТТУ из-за таких "моисеевых" скоро выйдут на улицу. Твари продажные.
Cobalt
2 Cobalt (Cobalt)   • 22:59:20, 26.08.2015 [Материал]

А чего же они раньше не выходили? Неужели маршрутки только вчера по Киевской начали ходить?


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо