Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » ViktorK » 2015 » Сентябрь » 5
ViktorK Акція протесту у Житомирі

ViktorK


Оценка: 3.3/5 Голосов: 10

Акція протесту у Житомирі

05.09.2015, 20:28:29 2530 3.3 2

Третього вересня 2015 р. біля прокуратури Житомирської області громадські активісти провели акцію протесту з метою привернути увагу громадськості до злочинної, на їх думку, бездіяльності правоохоронних органів з розслідування випадку тортур і згвалтування у Житомирському СІЗО підлітка, батько якого є воїном АТО. 

 

Небайдужі громадяни здивовані тим, що жертву тортур досі не визнано постраждалою стороною, що після 2 місяців так званого «розслідування» резонансного злочину начальник УМВС України в Житомирській області полковник міліції Валерій Рудик досі не орієнтується в обставинах справи — наприклад, він заявив активістам, що згвалтований хлопчик нібито повісився і «причому тут міліція?». Хоча достеменно відомо, що підліток Артур Башинський вижив і чекає на чергову хірургічну операцію, а повісився його товариш в результаті спілкування із слідчими. Отаке в Житомирі міліційне розслідування під патронатом обласних прокурорів. Хоча вже нема чому дивуватись після випадку, коли нещодавно пан Рудик спільно з іншими керівними міліціянтами фактично став на сторону бандюг, які захопили квартиру пенсіонерів Удод — Туткевичів у приміському Новогуйвинську.

Ми можемо лише здогадуватись, за які заслуги отримували чергові звання і підвищення по службі правоохоронці часів режиму кримінального авторитета Януковича, але фактом є те, що сьогодні, через два роки після початку Революції Гідності, народ України знову залишився сам на сам з кримінальними авторитетами у погонах.

Невже найкращі українці загинули на Майдані і гинуть в АТО  задля того, щоб клони колишніх керівних злочинців продовжували збиткуватися над людьми ?


 

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 2
Mira
1 Irina (Mira)   • 13:47:36, 06.09.2015 [Материал]

Надо идти протестовать около УВД.По новому закону о прокуратуре (с 1 июля 2015) прокуратура не имеет права повлиять на следователя милиции,чтобы заставить его работать.Раньше можно было писать *подання* и следователя могли наказать,а сейчас- увы.Вот такие законы принимают у нас.
Cobalt
2 Cobalt (Cobalt)   • 16:02:56, 06.09.2015 [Материал]

"Только массовые расстрелы избавят эту страну от коррупции" (с) (Алл Капоне)


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо