Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » GoldenFish » 2015 » Октябрь » 6
GoldenFish Лідер без Любові

GoldenFish


Оценка: 4.2/5 Голосов: 5

Лідер без Любові

06.10.2015, 11:28:27 2011 4.2 3

А передвиборчі баталії таки продовжуються. Зрозуміло, що кандидати воюють не добрими вчинками, а підставами та обливанням одне одного брудом.
Як нещодавно мені стало відомо, до нашого бюджету надійшли чарівні кошти в сумі одного мільйона гривень, що були виділені Верховною Радою народному депутату Бориславу Розенблату  на ремонт доріг. Проте, незважаючи на грандіозні плани Бориса Соломоновича щодо цих грошей і проведені ним конкурси найгірших доріг, які будуть ремонтуватися в першу чергу, Любов Володимирівна прийняла зовсім інше рішення. Так, як гроші надійшли до міського бюджету, то й розпоряджатися цими коштами вирішила сама, тобто міськрада, відповідно й дороги ремонтуватимуть вони самі.  Не очікував Борислав Розенблат такого ницого вчинку від Любові Володимирівни навіть не зважаючи на те, що вони входять до конкуруючих партій.
Та Любов Володимирівна не зупиняється на цьому. Мріючи про спокусливе крісло мера, вона втрачає останні рештки здорового глузду. Дійшло навіть до того, що запропонувала своїй «правій руці» Віктору Шуляру балотуватися на посаду мера Бердичева. Адже всім відомо, що бердичівський осередок  Батьківщини терпить крах, а всі його члени перейшли до конкуруючої партії БПП. Саме тому, Анжеліка Лабунська намагається зібрати її рештки, переводячи своїх людей з Житомира.
Про невинахідливість піар-менеджерів Любові Цимбалюк, чи то відсутність розуму, можна судити з кожного їх вчинку. Не знайшовши інших методів агітації, вони перейшли на відвертий підкуп виборців тією ж банальною гречкою, створюючи черги бідних голодних людей під стінами готелю «Житомир».
На мою думку, замість того, щоб поливати брудом начальника міського штабу Самопомочі Станіслава Балакшиєва, звинувачуючи у всіх смертних гріхах, Батьківщина, перш за все, повинна хвилюватися про свій імідж, а не вказувати на чужу смітинку в оці, не помічаючи власної колоди.
Проте, можна з впевненістю стверджувати, що, незважаючи на всі підступи та бруд, що все більше й більше ллється на Самопоміч, вона залишається лідером у всіх рейтингах і впевнено йде до перемоги.
 

Прикреплённые изображения:
GoldenFish Лідер без Любові
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 3
TarasS
1 Тарас (TarasS)   • 11:53:01, 06.10.2015 [Материал]

"незважаючи на всі підступи та бруд, що все більше й більше ллється на Самопоміч, вона залишається лідером у всіх рейтингах і впевнено йде до перемоги."

Я зрозумів. Брудні казани біля Бібліотеки - їх Самонемічі підкинули оскаженілі від заздрощів конкуренти.
max1e
3 maxim (max1e)   • 16:10:56, 06.10.2015 [Материал]

тарас, не ради смеху, а за кого ты будешь голосовать? и почему
Censor
2 Censor (Censor)   • 13:53:16, 06.10.2015 [Материал]

Брудні вибори, брудні статті, брудна політика.
Брудніші за казани.
Прогнила політична система. Лежить собі й далі повонює тихенько.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо