Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Zorro » 2015 » Ноябрь » 27
Zorro Страдания Моисея

Zorro


Оценка: 5.0/5 Голосов: 6

Страдания Моисея

27.11.2015, 10:16:31 2073 5.0 0

Аукціон у міській раді продовжується! Наступний лот – заступник міського голови з питань ЖКГ.

Хоча лотом назвати це важко, бо копирсатися в комунальних проблемах міста задарма ніхто не хоче. Молоді представники новоспечених команд у депутатському корпусі порозбігалися хто куди: хтось стрибнув в заступники з питань транспорту, комусь дісталися скромні місця в комісіях. 
Не при справах з БПП залишився лише Юрій Мойсеєв, амбіції якого яскраво палають, але від бувалого авторитету та впливовості не залишилося ні сліду. І Юра, ніби позашлюбна дитина про яку усі забули, почав наполегливо про себе нагадувати і напрошуватися у заступники хоча б з питань ЖКГ. Так, це те саме житомирське ЖКГ від якого роками усі відхрещувалися. Нещодавно навіть «Самопоміч» привозила зі Львова серйозного спеціаліста, але та, ознайомившись з жалюгідним станом та тотальною корупцією в ВЖРЕПАх, навіть не розпаковуючи речі, повернулася у рідне місто. Хоча, знаємо ми таких спеціалістів. Колись Житомиру пощастило мати головного архітектора Сергія Руденко, якому навіть квартиру купили, щоб він залишився працювати у нас і не повертався у Київ. Запросила його мама Вєра, але Руденко у міській раді протримався лише два роки, і тоді його звільнив Дебой. Житлову площу в новому будинку на вулиці Чорновола архітектор віддавати не став.

Але повернемося до наших баранів і віслюків. Або, пардон, до одного. Чи вистачить сил Юрію налагодити роботу у давно розбитій системі ЖКГ? Адже у разі його неспроможності, він не лише не зможе повернутися в депутатський корпус, але й ризикує поставити жирну крапку на своїй політичній кар’єрі. Хоча в такій ситуації може опинитися будь-який депутат, що збирається в заступники. Думаю, що не омине така доля і Олександра Величко, який хоче на місце Олександра Бочковського займатися освітою.

Як працюватиме міська рада з новим секретарем та заступниками, і чи відчують хоча б якісь позитивні зміни пересічні житомиряни, дізнаємося згодом. Ми станемо свідками неочікуваних союзів, бо як всі вже зрозуміли, з голосами у нової влади трошки не складається. А поки спостерігаємо, як обличчя депутатів будуть змінюватися, бо з призначенням нових заступників у раду зайдуть наступні по партійному списку. А вони вже нестримно чекають своєї черги, і руки в них так і чешуться, щоб допомогти Житомиру.

Прикреплённые изображения:
Zorro Страдания Моисея
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 0


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо