Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Zorro » 2015 » Декабрь » 7
Zorro Отдай стул!

Zorro


Оценка: 5.0/5 Голосов: 9

Отдай стул!

07.12.2015, 10:01:22 1822 5.0 2

Новий виконком працює лише тиждень, а гучних заяв та забавних ситуацій нахапалися вже вдосталь. До нового року попрацюють, можна створювати збірку анекдотів.

Новий секретар влаштовуватиме концерти у сесійному залі, заступники Ясюнецький та Хренов потихеньку ставлять на лічильники підприємців міста. Та гран-прі тупості цього тижня справедливо отримує, як його вже прозвали, житомирський міністр транспорту Дмитро Ткачук.
Як жаліється усій міській раді завхоз, в’їхавши в пустий кабінет екс-заступника Демчика, Ткачук дуже засмутився. Після цього почав примхливо з усіма сваритися, вимагаючи повернути йому меблі Демчика та привезти гарне шкіряне крісло. Завхоз йому, авжеж, чемно пояснив, що то була власність попереднього заступника, а міська рада може надати лише старий стіл та звичайний стілець. Після годинних переговорів та торгів, зійшлися на тому, що віддадуть йому крісло екс-керуючого справами Петра Кудряшова, який, до речі, зараз на лікарняному. Безглузда історія могла б закінчитися на цьому, але ні. Петро Юрійович, надумався забрати свої пожитки, які назбирував роками. Тому, їх протистояння лише почалося. Житомир такий Житомир.
Цікаво, що Ткачуку віддали лише транспорту сферу. Такі питання як торгівля та архітектура, якими до нього теж займався Демчик, очевидно новий міський голова не довірив недалекому та неврівноваженому любителю обливатися бензином. А ще цікаво, як новопризначений секретар та заступники вже виконують( чи намагаються виконувати) обов’язки, підписують важливі документи та користуються адміністративним ресурсом, якщо відбулося два пленарних засідання і сесію міський голова не закривав. Деякі з них, ще не склали депутатський мандат та не пройшли спец перевірку. Хіба так можна? Попахує халтурою та самозванством.

Поки що найбільше з новопризначених засмучує Ткачук. Юний плагіатор ідей висловив своє незадоволення малою заробітною платою та відсутністю незліченного штату, який має на нього працювати. Пихато, амбіційно, гоноровито.
І весело:)

Прикреплённые изображения:
Zorro Отдай стул!
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
HOOLIGAN
1 HOOLIGAN (HOOLIGAN)   • 22:30:20, 07.12.2015 [Материал]

норм, улыбнуло:)
HOOLIGAN
2 HOOLIGAN (HOOLIGAN)   • 22:32:14, 07.12.2015 [Материал]

- стілець не бачили?
- на папірєднєм пасіді


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо