Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Юлі_волю » 2015 » Декабрь » 15
Юлі_волю Знахабніла влада Житомира вимагає гроші на новорічні подарунки

Юлі_волю


Оценка: 3.7/5 Голосов: 7

Знахабніла влада Житомира вимагає гроші на новорічні подарунки

15.12.2015, 12:45:29 2208 3.7 2

Я думаю, що ніхто вчора не здивувався, коли майже вся фракція депутатів «Батьківщини» на сесії, щоб висловити своє незадоволення ситуацією, встала і пішла. Непризначення Любові Цимбалюк головою бюджетної комісії, як це передбачалося раніше, це перші дзвіночки повної узурпації влади в Житомирі. Кому як не Цимбалюк, з її стажем роботи, досвідом та знаннями, бути головою бюджетної комісії? Про яку демократію та розвиток міста може йти мова, коли посади заступників та голів комісій позаймали лише депутати від БПП, Самопомочі та частково від Свободи? Я не бачу потенціалу у Житомира, в якому все без виключення вирішують внутрішні домовленості. Тепер з бюджетом нашого міста працюватиме абсолютно некомпетентна людина від БПП, яка займалася всім по трохи, і нічим серйозно.

Наталія Чиж як не дивно, теж вже показала свою справжню суть. На цьому тижні вона зателефонувала кожному керівнику комунальних підприємств міста та в примусовому порядку наказала здати кошти на новорічні подарунки. 9 000 тис. подарунків – це щось приблизно 400 000 тис. грн. Так, в бюджет 2015 року ці кошти не закладали, але що це за вибивання грошей? Чи Наталія Чиж це такий собі колектор для Сухомлина? Згадали свої лихі 90-ті? Огидно. В часи, коли Любов Цимбалюк була в.о. міського голови, такого і близько не було. Від міської ради висилалися листи з пропозицією допомогти, і це була лише благодійність! А не ситуація типу «Без обговорень! Гроші на стіл!».

До провладної партії та партії, яка під них лягла, хоче також приєднатися депутат Олександр Величко. Неочікувано, так? В «Батьківщині» декілька днів шушукаються про те, що Величко вже не влаштовує крісло заступника міського голови з питань освіти ( нагадаю, що медицину та освіту найближчим часом все ж розділять), він хоче на місце начальника управління освіти м. Житомира. Чому не мерія, а управління? Очевидно, Олександр не хоче розлучатися з депутатським значком, а бути просто вчителем, не дозволяють палкі чоловічі амбіції. Відчуття, що купити можна кожного, справа лише в сумі, не полишає мене. До речі, хто вчора уважно дивився сесію, бачив, як Величко та два його депутати залишилися, в той час, коли усі інші згуртовано вийшли з зали. Висновки робіть самі.

Просто бридко робиться від того, що ці ненажерливі тварини роблять з моїм містом, з моєю країною.

Прикреплённые изображения:
Юлі_волю Знахабніла влада Житомира вимагає гроші на новорічні подарунки
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
HOOLIGAN
1 HOOLIGAN (HOOLIGAN)   • 23:21:16, 15.12.2015 [Материал]

шо, портфеля не досталась?
коррупционер
2 владимир (коррупционер)   • 15:43:28, 16.12.2015 [Материал]

Умора.юле волю.юле на пенсию надо идти давно.вот только когда освободилась так и надо было следовать двузначной рекомендации сказанной ей на майдане:Юля.ты свободна.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо