Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » AnnKovalska » 2016 » Январь » 15
AnnKovalska Відкриття психологічного центру в Житомирі

AnnKovalska


Оценка: 5.0/5 Голосов: 1

Відкриття психологічного центру в Житомирі

15.01.2016, 13:46:21 2107 5.0 1

Життя – чудова річ. Всі ці злети та падіння, усі випробування та досягнення, багатогранність, вибір, ризик…Одвічна гра за неписаними та ледь усвідомлюваними правилами. Коло перемог та поразок. Миті тріумфу та розчарувань. Усе це життя, яким ми живемо. Все це ті барви, про які ми часто забуваємо у нескінченній гонитві по колесу побутових справ.

З кожним витком світового прогресу все ближчими до нас стають такі поняття, як професійне вигорання, стрес, депресія, соціальна дезадаптація, проблеми у міжособистісних стосунках. Іноді складається таке враження, нібито ціною розвитку цивілізації є втрата зв’язку людини з самою собою. А втрата цього зв’язку веде до втрати смаку до життя, сили переживати радості та смуток, ті якості, які і роблять нас людьми.

Усвідомлення цього і призвело до розвитку психології, як науки, яка спрямована на допомогу людям. Світова спільнота вже оцінила важливість психологічної підтримки громадян під час такої нестримної інтенсифікації життя. У нас же слова психолог та психотерапія досі викликають протест та недовіру. Ми – люди, в яких на генетичному рівні закладено поняття «не виносити сміття з хати». Ми у першу чергу думаємо не про те, як покращити своє життя, а про те, «що люди скажуть?». Ми звикли тримати свої переживання при собі та вирішувати їх на кухні. А що як вирішувати не вдається? Що як проблеми та негаразди, мов сніжний ком все накопичуються, а сил немає щоб вирватись із цього коловороту. Тоді що? Тоді ми ще дужче стискаємо зуби і продовжуємо тягнути цю ношу. Адже «у людей ще й гірше буває».

Нам досі складно зрозуміти, що душевний біль – це хвороба, у лікуванні якої допомагає лікар. І цей лікар – психолог.

Жителі великих міст: Львів, Київ, Харків, вже досить давно користуються послугами професійних психологів. Відтепер можливість стати на шлях внутрішньої рівноваги та гармонійної взаємодії з навколишнім світом отримали і житомиряни. У самому центрі Житомира, символічно у місці, де було закладено перший камінь, на вулиці Кафедральній 8 відкрито центр психологічної діагностики та підтримки «Аніма». У перекладі з латини «Anima» - це душа, а психологи центру – справжні лікарі людських душ. Тут ви зможете отримати професійну діагностику психічного розвитку дитини, визначити її готовність до школи, отримати консультацію з питань труднощів адаптації та навчання у школі. Працівники Центру допоможуть вам у подоланні складних життєвих ситуацій та у ситуаціях вибору, труднощів у взаємовідносинах, подоланні депресивних та тривожних станів.

«Розвиток. Підтримка. Рівновага» - саме такими поняттями керується робота центру «Аніма», адже головне – це відкрити перед людиною її власний світ, допомогти зрозуміти свої потреби та почуття, власну цінність. Усе це є основою для розвитку здорової, сильної та впевненої у своїх силах особистості, яка усвідомлює свою унікальність та не боїться брати на себе відповідальність за власне життя.

Прикреплённые изображения:
AnnKovalska Відкриття психологічного центру в Житомирі
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
Cobalt
1 Cobalt (Cobalt)   • 20:58:36, 15.01.2016 [Материал]

лесикПсих здесь ещё не отписался? ;-)


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо