Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2016 » Январь » 17
snova «Європейські цінності» і справедливе суспільство!

snova


Оценка: 2.5/5 Голосов: 21

«Європейські цінності» і справедливе суспільство!

17.01.2016, 08:45:59 2301 2.5 13

Проводячи чергову, так звану кольорову «революцію», англосакси обіцяли нам - а кому не обіцяли? - «Європейські цінності» і справедливе суспільство! І ми, в черговий раз, вважаючи, що людина повинна говорити правду, на те й існує сповідь, що право на правду, право знати її, таке ж людське, людське право, як і саме життя, забули, що для англосаксів зловживати правом на слово і брехня, такі ж природні права, як наше розуміння права знати правду! Наслухавшись англосаксонських байок, ми приймали різні рішення, в т.ч. та декларацію 1990 року про незалежності, наївно вважаючи, що правда буде відкритою, як би само собою передбачає фактом! Що ми навічно закріплюємо позаблоковий статус, який оголошений в Декларації про державний суверенітет - див. У розділі IX.
Можливо, час нагадати і те, що в розділі 6 Декларації закріплений економічний статус, зазначено, що Українська РСР самостійно визначає свій економічний статус і закріплює його в законах !? Так чому, приймаючи бюджет на 2016 рік, ми, ганебно кланяючись, під диктовку МВФ, знищили всю соціальну справедливість? Сьогодні можна, з упевненістю, припустити, що бюджет може бути оскаржений у суді, будь-яким громадянином, як бюджет, в якому Верховна Рада, через уряд - наше чи на сьогодні? - Не самостійно визначив свої економічні завдання і пріоритети на 2016 рік.
Політологи заявляють і вже охрестили Бюджет, як антинародний, а значить, що нас хочуть всіх з успіхом поховати, а пенсіонерам видати гробові, яких вистачить - питання, чи вистачить? - На оплату їх похорону. І те, дивлячись які, питання питань!
Втім, як сказав колись то Отто Фон Бісмарк - кожен народ гідний тієї влади, яку має, він її вибрав сам. Але вибирали ми в реальності, цю владу чи вона, перефарбувавшись, оббрехавши народ, все ще претендує на його мандат?
Фраза з Бюджету: «... раніше узгоджений з МВФ ..»! »Так який же тут, як кажуть в Одесі на Привозі, до Беніну мамі, самостійний економічний статус? Хто ж визначає наші пріоритети, якщо основа, основний Закон, план економіки, Бюджет - узгоджується з англосаксонським інститутом? А, оскільки, «декларація є основою для нової Конституції», то, ламаючи основу, влада ламає, ігнорує, нехтує основним Законом нашої України - Конституцією! А це вже, вибачте громадяни читачі, суперечить будь-якому праву, це кримінально каране злочин!
Вибачте, але в черговий раз, може бути і набив кому то оскому, поставлю питання: Так що ж далі, Брати?
Продовжу! Сьогоднішня отаманщина, дух користолюбства, безвідповідальність влади і дух клептоманії, що йде з верхів і з боку місцевих князьків, тимчасово зійшлися, несучи державі загрозу руйнування. Щось подібне мало місце в Україні за часів Руїни. Руїна - період в історії Гетьманщини між 1 657 і тисяча шістсот вісімдесят сім роками, фактично є громадянською війною. В цей час, Річ Посполита, Османська імперія і, епізодично, Швеція вели боротьбу за контроль над територіями, підконтрольними Війську Запорозькому. Над територіями які вже в ті часи не давали спати жадібним до влади і грошей, які вже в ті часи стали ареною кровопролитних битв. Проте, вже і в той час, «Руїна» »закінчилася завдяки масовому слов'янському свідомості, ображають окупантами! Закінчилася завдяки наявності того середнього класу, який зміг, організувати і направити ненависть народу на визволення України від окупантів.
Сьогодні ж, коли цілеспрямовано знищується наша промисловість, знищується середній клас, виникає проблема, яка, в його відсутність, стає серйозною небезпекою для нашого майбутнього! Середня ланка, яке, з одного боку відстоює, в силу близькості до низів, соціальну справедливість, бореться проти клептоманів та іншої злодійський нечисті, а з іншого - це ланку, здатну подолати нігілізм отаманів «Гріціанов Таврійських» та їх банд. Ланку, здатну не дати різним «доброзичливцям» нацькувати одну частину слов'ян на іншу, не дати народному обуренню вилитися у взаємну різанину, виродиться в погроми, спрямовані проти іншої частини нашого ж народу.
«Брюссельська Україна», тому й виявилася безсилою, нездатною, бо не змогла запобігти приниження нашого народу, нашої інтелігенції, наших фахівців! А як ще розцінювати призначення іноземців в органи влади, втрату економічного суверенітету, позу «раком» перед МВФ? Як, дія органів влади по вказівному пальцю з-за океану - як і кого ставити чи залишати в прем'єрах - можна розцінювати сьогодні? Все це веде до народної образі. Образі, яка незабаром виразиться в дії через нехтування почуттями патріотизму людей, в черговий раз призведе до вибуху, на хвилі якого до влади знову зможуть прийти націоналісти, але вже з елементами фашизму, тому, що образа, разом з безробіттям, затьмарить свідомість і перетвориться в енергію руйнування.
Наша проблема сьогодні, проблема України, полягає в тому, що, під гаслами так званих «демократичних цінностей», ми втрачаємо економічний суверенітет, руйнується наше з вами держава, руйнується вряди століття, створена, Наша Україна, держава, чия роль у тому і полягає, щоб стати нашим спільним ДОМОМ!
І тут, вважаю, немає необхідності ставити питання - це перемога чи поразка? Це шлях в нікуди, шлях до втрати суверенітету, до втрати нашої державності!
Це не питання - Україна в Європі чи ні, це взагалі не тема, ми були, є і назавжди залишимося частиною Європейського континенту! Більшою його частиною! Питання в іншому, який ДІМ ми побудуємо для нас, наших дітей, на нашій, святій землі ?!
Чим відповість, зневіреної народ України, хвилі «Європейських цінностей», що скаже у відповідь на цей виклик?
Очевидно одне, що влада на це питання не відповість, не може відповісти і їй цього не дозволяють «благодійники», питання нашого майбутнього владою не осмислений або, як сказав як то прем'єр - я тут жити не буду!
А ми з вами, де і в якому майбутньому хочемо себе бачити, яке майбутнє хочемо побудувати для наших дітей, онуків і правнуків ?!
Я ніколи і ні за яких обставин не бачу , у ролі сміттярів і сортірний працівників у англосаксонських «панів», тим більше на нашій з вами, власній землі!

Прикреплённые изображения:
snova «Європейські цінності» і справедливе суспільство!
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 13
nik41
1 nikolay (nik41)   • 09:47:46, 17.01.2016 [Материал]

С интересом слежу за эволюцией сознания .
Олег-это не Киплинг.
k1s
3 Кос (k1s)   • 12:33:57, 17.01.2016 [Материал]

Не это не эволюция, эволюционировать нечему, это неизбежное похмелье, которое только начинается.
Юрко
6 Градовський (Юрко)   • 17:25:06, 17.01.2016 [Материал]

Олег - це ефесбешник Пірожок. Цьому педофілові вже просто нічого тут не світить, тому він відкриває власне москвинське обличчя
odin
2 Влад (odin)   • 10:59:26, 17.01.2016 [Материал]

Бывали ли Вы в Израиле ? Я нет . Но по рассказам выехавших туда , любой приехавший из бывшего СССР для местных жителей есть "русский" . Я к тому , что для "цивилизованного" запада мы всё равно останемся "русскими" , и как им доказать обратное х. з.
А потом скажут "ничего личного детка - бизнес" ...
Просьба крупнее шрифт выбирать ... охти мне ... стар я , семидесятый годочек напал ужо :)
ВадимКиплинг
5 Вадим Киплинг (ВадимКиплинг)   • 17:21:25, 17.01.2016 [Материал]

На 2. Доказать обратное - стать такими, как они, то есть цивилизованными. Трудно? А кому сейчас легко?
Не знаю, как там насчет Израиля, но по Германии скажу: там уже научились отличать украинцев от русских. Своему сыну, живущему там, я верю: там украинцев УВАЖАЮТ. Именно за Майдан.
odin
10 Влад (odin)   • 19:10:14, 17.01.2016 [Материал]

Даже доказывать ничего не надо .
Привести законы в соответствии с Европейскими.
НЕ ВОРОВАТЬ и всё получится .
Есть у нас шанс ?
Юрко
7 Градовський (Юрко)   • 17:25:31, 17.01.2016 [Материал]

Ви - так. Ми - ні.
ВадимКиплинг
4 Вадим Киплинг (ВадимКиплинг)   • 17:16:26, 17.01.2016 [Материал]

На 1. "Олег-это не Киплинг."

Ну, слава Богу! А то я уже начинал бояться, что мне еще и этот ник припишут!)))

А текст, судя по всему, был изначально написан по-русски, после чего переведен через Гугл-переводчик. Явные признаки кремлевского троллинга: "Европа - плохо, они нас предали!" Автор "косит" под украинца, причем не очень удачно. Нет смысла вникать в эту ахинею.
nik41
8 nikolay (nik41)   • 17:35:45, 17.01.2016 [Материал]

На4.
Вадим /вадик вы пытаетесь замылить очевидное.
Если Олег эволюционирует и развивается, то ваши мысли в точности до известковых отложений в подкорке, повторяют мысли Владимира Ильича.
Ну ,короче, усмерть закостенели...
ВадимКиплинг
9 Вадим Киплинг (ВадимКиплинг)   • 18:02:42, 17.01.2016 [Материал]

На 8. Очевидное тут только одно: некий кремлебот, переведя русский текст через Гугл, под видом "украинского патриота" пытается вдолбить читателям старую, как мир, русопропгандистскую бредятину "Европа нас предала!")) Иного смысла в тексте нет. Если это "эволюция", то тогда я наблюдаю классическое превращение человека в обезьяну. Интересная у вас "эволюция", ребята)))
Юрко
12 Градовський (Юрко)   • 20:09:09, 17.01.2016 [Материал]

Ефесбешник Пірожок, він же Скаурляйте, Анохін, Яхонтов, одразу після перевороту 2014 року під іменем Роман Чирка, серед інших агентів був впроваджений до лав ПС і очолив Бердичівський осередок. В Житомирі від спецслужб працювала відома в певних колах Інга Велкова
sonnet
11 вадик (sonnet)   • 19:42:33, 17.01.2016 [Материал]

На 6.
Так, Пірожок- це знатний ФСБ-шник.
В московії за вбивство дають по максимуму.
А цьому дали тільки 5 років, а вийшов на волю ще раніше.
А дають мінімальний срок тільки в двух випадках:
Якщо завербують і візьмуть підпис за згоду на співпрацю або з ФСБ, або з бувшим МВД.
А так, як він опинився на нашій території, постить антиукраїнський матеріал, то самі зробіть висновок, хто в нього хазяї.
Хто ще не знає, що це за людина, подивіться це: (тим, хто хворий і з несталою психікою, дивитись не рекомендовано).

https://www.youtube.com/watch?v=7G4hNwMGBfY

А якщо погуглите "Игорь Пирожок", то ще побачите багато цікавого.

Тільки декілька фрагментів із написаного ФСБ-шником:
"Проводячи чергову, так звану кольорову «революцію», англосакси обіцяли нам - а кому не обіцяли? - «Європейські цінності» і справедливе суспільство!"

Це нам хто проводив революцію?
А вони що були невидимі, ці англосакси?
Дай посилання на документи, якщо так стверджуєш, бо чи ти повний болван, чи ми вже своїх не можем відрізнить від якоїсь англо-сакської нації, придуманої совком.
І покажи на карті, де вона живе, ця нова віртуальна нація.

Цитата: "Так чому, приймаючи бюджет на 2016 рік, ми, ганебно кланяючись, під диктовку МВФ, знищили всю соціальну справедливість?".
Слухай, я зараз для тебе зроблю відкриття, вата.
Знаєш чому такий голий бюджет?
Тому що нема грошей в казні.
А знаєш чому нема грошей в казні?
Тому що левову частину бюджету Україна вимушена направити на оборону держави від москвинського іга, тобто від твоїх хазяїв.
Так що лий крокодилячі сльози в іншому місці.

Цитата: "в черговий раз призведе до вибуху, на хвилі якого до влади знову зможуть прийти націоналісти, але вже з елементами фашизму, тому, що образа, разом з безробіттям, затьмарить свідомість і перетвориться в енергію руйнування."

Прийдуть до влади націоналісти?
Ха,ха,ха.
Прокол москаль, прокол.
Коли постиш методічку, то хоч дещо читай з точки зору українців.
Бо це тільки москальня вважає, що у нас немає патріотів, а є націоналісти.
Тож якщо до влади прийдуть патріоти України, будем аплодувать стоячи.
А фашизм-це дитя москалів і один з їх будівників- автор цього блогу Пірожок (дивіться відео).
Тож Майн Кампф вже знаєш досконало?

Тож твої потуги дестабілізувати ситуацію в Україні, мабуть, повинні бути оцінені відповідними службами і по ним винесені юридичні рішення.
ТарасСеменович
13 Тарас (ТарасСеменович)   • 22:44:52, 17.01.2016 [Материал]

О асортимент ярликiв-дiагнозiв розширився: ,,ФСБ-шник,,!
Прогресують ,,дохтори, нове привносять в клiнiку....


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо