Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » lakrimosaiv » 2016 » Январь » 17
lakrimosaiv Успіхи округу 13

lakrimosaiv


Оценка: 2.4/5 Голосов: 11

Успіхи округу 13

17.01.2016, 12:22:50 2223 2.4 2

Міні-звіт для тих, хто думає, що депутати почали працювати кілька днів тому. Депутати працють ще від першої сесії, а те, що інформація з контактними даними та годинами прийому  з"явилися на офіційному сайті лише нещодавно, то це питання до профільних управлінь.
Цей звіт цікавий лише тим, хто живе поблизу Панчішної фабрики. Все, що стосується роботи, як депутата для всього міста, я публікувала раніше.

Отож, доводжу до відома, що відповідно звернень в 2016 році ремонтуватимуть на окрузі 13 дороги за адресами проспект Миру 21, Клосовського 3 та 5 (біля яру). Нині вивчається процедура ремонту складної та скандальної дороги, що по вулиці Клосовського,10 - туди не їдуть швидка та ритуальна авто навіть.

Тепер мені відома чітка процедура облаштування парковки навколо прибудинкової території. Вона є досить непростою, але тепер всі рішення за мешканцями вул.Клосовського,14. З ними ми збиралися взимку: гасили скандал, який міг розгорітися на всю Україну, приїжджали ЗМІ.

Але понад усе я хочу з вами поділитися ситуацією щодо можливості облагородження Яру. Більшість з Вас знає, що це житомирська міні-Буковель і там взимку діти катаються на санчатах та лижах, весною люди приїжджають на пікніки, а восени закохані пари гуляють багряним лісом. Питання облагородження території в яру розглядатиметься на депутатських комісіях - а це вже надія. Враховуючи, що в позитивному вирішенні питання зацікавлена я, Тетяна Онопрієнко, Олег Черняхович та Василь Шевченко - у нас і в житомирян є шанс отримати позитивні результати роботи.

Складним та болючим залишається питання щодо освітлення території навколо ЗОШ№5. Неприємно було і те, що проігнорувалися та залишилися непоміченими пропозиції щодо ремонту стадіону, на якому діти калічать здоров"я та облагородження паркану(через його жахливий стан та відсутність у багатьох місцях - діти вибігають на дорогу та потрапляють в ДТП, хоча комісія з безпеки руху розглядає можливість ще однієї зебри по вул Клосовського, 3).

Ну і нарешті, 60 тисяч гривень вже закладені на проектну документацію щодо ремонту єдиного підземного переходу. 

Звісно, про все одразу не розповісиш і все одразу не зробиш, але процеси запущені, і це не може не надавати надій!

 

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 2
Сalikusu
1 Çalıkuşu (Сalikusu)   • 14:26:47, 17.01.2016 [Материал]

Лакримоза?
Как готишно. ))))
коррупционер
2 владимир (коррупционер)   • 18:22:45, 17.01.2016 [Материал]

Дай бог что бы вы с такими отчетами были стабильны.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо