Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » MargoKosh » 2016 » Январь » 28
MargoKosh На кладовищі у Миколаєві знайшли розчленований труп людини

MargoKosh


Оценка: 5.0/5 Голосов: 2

На кладовищі у Миколаєві знайшли розчленований труп людини

28.01.2016, 19:53:17 2253 5.0 2

На Миколаївському цвинтарі був знайдений розчленований труп людини, попередньо – жінки.
Мешканець обласного центру, прогулюючись з собакою на території кладовища, яке знаходиться у Центральній частині міста знайшов розчленований труп.
Про це повідомляє місцеве видання Миколаїв.
За словами свідка, він кожен день гуляє з собакою по старому кладовищу, бо йому подобається роздивлятись старовинні пам’ятники. На цей раз, коли вони зайшли на територію кладовища, собака став себе вести якось інакше, ніж зазвичай. Коли він приніс своєму хазяїну частину людського тіла, чоловік одразу ж зателефонував до поліції. Але це не все, що знайшов пес. Собака продовжував лаяти та звати хазяїна, чим привів його до поховання решти частин тіла, які він знайшов приблизно у 150 метрах від місця першої знахідки. Це виявилася яма під надгробком у якій була решта тіла.
По приїзду поліція вилучила останки і слідчий попередньо зробив висновок що це було тіло жінки. Для встановлення особи загиблої необхідно провести величезну кількість експертиз, а також розшукових заходів.
Поліція Миколаєва відкрила кримінальне провадження за фактом п.4 ч.2 ст.115 КК України "Умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю". За цією статтею злочинець може отримати термін від 10 до 15 років або довічне ув'язнення.

Прикреплённые изображения:
MargoKosh На кладовищі у Миколаєві знайшли розчленований труп людини
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
ВадимКиплинг
1 Вадим Киплинг (ВадимКиплинг)   • 02:56:20, 30.01.2016 [Материал]

Никак не могу въехать: к чему этот блог? Типа "останки распятого мальчика"???
Stass
2 S.t.а.s.s. (Stass)   • 09:25:49, 30.01.2016 [Материал]

>>За цією статтею злочинець може отримати...
CSI місце злочину Миколаїв.
Сильно сомневаюсь, что найдут убийцу. Хотя очень хочу, чтоб такое зверье не жило на этом свете и получало адекватное наказание.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо