Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Юлі_волю » 2016 » Февраль » 22
Юлі_волю Бпп-шні маніпуляції Майданом

Юлі_волю


Оценка: 2.2/5 Голосов: 10

Бпп-шні маніпуляції Майданом

22.02.2016, 16:24:55 1923 2.2 4

Минулі вихідні виявилися такими важкими, напруженими морально. Пройшло вже два роки, проте сприймати Майдан просто як центр Києва, мені складно. Здається, що навіть природа плакала…був і дощ, і сніг…кругом сумні обличчя людей. Квіти, лампадки…

В Житомирі ще в п’ятницю у драмтеатрі пройшов концерт приурочений пам’яті героїв Майдану. Пам’яті тих людей, які віддали життя за наше майбутнє, за свободу і справедливість. За можливість жити у розвиненій країні. Але ж не знала Небесна Сотня, що вже через рік, усе це розтопче БПП та оманливі активісти, які на період виборів, переметнуться у провладну партію.

Вважаю, що обласна влада зробила гарну справу. Це певний крок у розвитку культури нашого міста, адже з перейменуванням вулиць та химерним демонтуванням реклами, усі забули, про важливі речі у нашому житті. Нехай і були якість огріхи, але ж не помиляється той, хто нічого не робить.

Мені незрозумілі дії людей Розенблата. Житомирські активісти, які позиціонують себе як «сила, що зробила майдан», хоча це не завжди так, бо першочергово на житомирський Майдан вийшли саме студенти, а зробили його звичайні люди, що після Революції, так і залишилися нікому не відомими. Так-от, ці прибічники народного депутата, висказали своє так зване «фе» стосовно організації концерту. Люди, які мають нести культурні цінності або хоча б бути вихованими, не підбираючи слів, облаяли і голову обласної ради Анжеліку Лабунську, і голову адміністрації Сергія Машковського. Активісти, журналісти, деякі з них проскочили в депутати… Ви серйозно? Чому ніхто з вас тоді не зробив нічого побідного? Хто вам дає право говорити такі речі??
Це сміття підібрав і сайт новин Житомир.инфо. Редактори не поцікавилися ситуацією. Ба більше. Вони навіть полінувалися замазати матюки та похабщину! Сором. Хоча чому дивуватися, якщо цей сайт дано вже став кишеньковим для нардепа від Житомира.

Люди розуміють, що за два роки на краще нічого не змінилося: з’явилося більше хапуг, абсолютно недосвідчених людей влаштовують на керівні посади, лише за те, що вони свої або такі близькі нар депу…більше стало неадекватних людей, які думають, що крикнувши фразу «я на Майдані стояв» або «я активіст», мають право безчинствувати!

І взагалі, після подій у ВРУ за минулий тиждень, партії «Самопоміч» у Житомирі треба визначитися зі своїми переконаннями і чи будуть вони й далі підтанцьовувати БПП, що нищить нашу країну. «Батьківщина» вже обрала шлях. Правильний шлях, де мародерам при владі місця нема! До речі, читайте газету «20 хвилин». Дізнаєтеся багато цікавого про нашого мера Сергія Сухомлина.

Прикреплённые изображения:
Юлі_волю Бпп-шні маніпуляції Майданом
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 4
TarasS
1 Тарас (TarasS)   • 17:24:57, 22.02.2016 [Материал]

Юля досі в неволі?
Sams2
2 Александр (Sams2)   • 18:20:14, 22.02.2016 [Материал]

А га. И по-прежнему в коляске, смертельно больна...
garold
3 Кonstantin (garold)   • 18:32:06, 22.02.2016 [Материал]

.
коррупционер
4 владимир (коррупционер)   • 19:26:48, 22.02.2016 [Материал]

Со всем уважением к этой личности но время ювт закончилось вместе с бегством януковича.может наливайченко привнесет свежие идеи....но я с трудом верю что ювт даст ему полномочия управления.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо