Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2016 » Февраль » 23
antikorZt Собаки є, вакцин немає!

antikorZt


Оценка: 5.0/5 Голосов: 4

Собаки є, вакцин немає!

23.02.2016, 11:31:04 2413 5.0 2

У зв’язку з тим, що кількість безхатніх собак у місті лише збільшується, а про притулки для тварин чиновники та депутати забули одразу ж після виборів, нас зацікавило чи є у медичних закладах міста вакцини для щеплень проти сказу.

У відповідь на наше звернення з цього приводу, ми отримали інформацію від заступника міського голови Матвія Хрєнова, що вакцини є лише у травмпункті Центральної міської лікарні №1. Залишок антирабічної вакцини на 18.02 становить 12 комплектів.

Далі Хрєнов говорить про те, що він відправив лист на адресу Міністерства охорони здоров’я, в якому звернув увагу на критичну ситуацію з забезпеченням препаратами для лікування пацієнтів, та зазначив, що медичні працівники та населення дуже занепокоєні. Хоча в останньому абзаці листа сам собі суперечить і наголошує на тому, що забезпечення вакцинами медичних закладів міста не входить до компетенції виконкому міської ради.

Дуже дивна відповідь від заступника міського голови Матвія Хрєнова, що схожа на чергову відписку звичайного чиновника. Що таке 12 вакцин для міста з населенням більше 250 тисяч людей та величезною кількістю собак, його, очевидно, не дуже цікавить.

У такому випадку хвилюватися мають житомиряни, які у разі укусу тварини, просто залишаться зі своєю проблемою наодинці.

Прикреплённые изображения:
antikorZt Собаки є, вакцин немає!
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
Леди
1 Леди (Леди)   • 17:49:15, 23.02.2016 [Материал]

"МОЗ України закуповує вакцини від сказу відповідно до попередніх заявок регіонів та в межах того фінансування, яке виділяється з Державного бюджету на проведення імунопрофілактики. ТАКОЖ закупівля вакцин для попередження сказу може здійснюватися за РАХУНОК КОШТІВ МІСЦЕВИХ БЮДЖЕТІВ та інших джерел, не заборонених законодавством"- взято з Роз’яснення МОЗ України щодо ситуації із забезпеченням регіонів вакцинами від 24.11.2015
http://moz.gov.ua/ua/portal/pre_20151124_d.html
RapidDuck
2 Михаил Васильевич (RapidDuck)   • 11:07:23, 24.02.2016 [Материал]

Пиф-паф


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо