Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Кондратьева » 2016 » Март » 16
Кондратьева Сопли и слёзы Димы Ткачука

Кондратьева


Оценка: 4.6/5 Голосов: 11

Сопли и слёзы Димы Ткачука

16.03.2016, 09:45:08 2686 4.6 2

До того, що звичайні люди критикують владу усі давно вже звикли,і усе цілком аргументовано та логічно. А от момент, коли можновладці жаліються на один одного, можна зустріти або напередодні виборів, що найчастіше супроводжується чорним піаром, або ж у ситуаціях, коли хтось комусь заважає. Хоча знаєте, навіщо кивати на дзеркало, якщо у самого обличчя криве? (нар. вислів)

Позавчора в мережі натрапила на новину про начальника міського управління охорони здоров’я Зелінського, який з певних причин довгий час не виходить на робоче місце. Вчора бачу новину про те, що начальник міського управління транспорту Подорожня в новому році пропрацювала лише 5 днів. Хм, цікаво. Такі штуки, класно впливають на свідомість звичайних людей. Цим активно користуються політики загальноукраїнського рівня. Знаходиш крайнього і звалюєш на нього усю провину. І звичайні люди відволікаються. У цьому ж випадку, Подорожня на роботу не ходить, тому і транспортна реформа у Житомирі не впроваджується.

Хочеться запитати у заступника мера Дмитра Ткачука, а навіщо ви тоді набирали нових «спеціалістів» в управління транспорту, які, до речі, тісно пов’язані з екс-мером Володимиром Дебоєм, якщо вони не спроможні працювати самостійно? Цікаво, але про те, що ці специ зараз знаходяться на лікарняному, житомир. інфо не написав.
То де обіцяні реформи? Де хоча б якийсь результат за 4 місяці вашої роботи? І як там ваш радник-перевізник Вова Іваницький? Він там щось радить чи просто радує вас?:)

Єдине, що було запропоновано за весь час – це вай фай у тролейбусах. Класно. Ідея не нова, і ТТУ ще до вас почало її втілювати. Але чому, коли мова йде про те, хто ж буде обслуговувати мережу, ви просто морозитесь і кажете, що це не ваша компетенція і нехай кошти шукає саме ТТУ? То навіщо ж просити у депутатів виділити 100 тисяч на роутери, які пропрацюють рівно місяць? Класні реформи і дуже «продумане» витрачання бюджету.

Варто було б оголосити увесь список ваших підопічних і горе, як ви їх називаєте, активістів, які після вашого повного краху, ви визнаєте винними. Ну це для того, щоб люди вже почали готуватися.
І взагалі, не гоже чоловіку так жалітися, відриваючи заступників міського голови Ясюнецького та Хренова, які в робочий час займаються вподобайками ваших рожевих нюнь.
Знаєте, особливо бридко, що житомиряни потихеньку звикають до того, що на сайті житомир.інфо журналісти пишуть лише про людей, які заважають господарям сайту або таким собі «наближеним». Класна відкрита влада і журналістика. Не буде з такими людьми світлого майбутнього у нашого міста. Не буде.

Прикреплённые изображения:
Кондратьева Сопли и слёзы Димы Ткачука Кондратьева Сопли и слёзы Димы Ткачука
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
Berserk80
1 Che (Berserk80)   • 14:50:45, 16.03.2016 [Материал]

могу бензин дать, литра два....
Cobalt
2 Cobalt (Cobalt)   • 19:53:32, 16.03.2016 [Материал]

И шины? ;-)


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо