Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » SlavaNibiru » 2016 » Март » 22
SlavaNibiru Ганебне судилище над Надією Савченко завершено

SlavaNibiru


Оценка: 2.7/5 Голосов: 12

Ганебне судилище над Надією Савченко завершено

22.03.2016, 16:12:36 2161 2.7 1

Донецький міський суд Ростовської області сьогодні виніс вирок українській льотчиці Надії Савченко. Судді призначили їй 22 роки позбавлення волі  в колонії загального режиму і штраф в 30 тисяч рублів. Прокурори просили 23 роки, передає кореспондентка «Громадського радіо» Ірина Сампан, яка перебуває на суді. Подавати апеляцію адвокати не будуть. Про це раніше повідомляв адвокат Марк Фейгін.

https://twitter.com/nikolai_polozov/status/712272266927677441

Під час оголошення вироку Надія співала пісню "Горіла шина, палала".

Народний депутат, член ПАРЄ, та бійчиня батальйону «Айдар» Надія Савченко звинувачується у причетності до вбивства російських журналістів Антона Волошина і Ігоря Корнелюка 17 липня 2014 року в районі міста Щастя Луганської області, а також незаконному перетині кордону.

Адвокати стверджують, що повністю довели невинуватість Надії Савченко. Зокрема, про те, що в момент обстрілу вона уже була в полоні бойовиків, свідчить білінг її телефонів. Захист неодноразово заявляв, що суд був упереджений на користь прокурорів і відхиляв усі матеріали, які б могли бути алібі для підсудної.

Також Микола Полозов наголошував, що слідство не знайшло жодного реального факту, який би доводив причетність Савченко до злочинів, які їй приписують. А всі звинувачення побудовані на припущеннях і свідченнях бойовиків так званої «ЛНР».

2015 року на Львівському книжковому форумі представили книгу Надії Савченко — «Сильне ім'я Надія». Це її спогади і роздуми, які ув'язнена записувала під час голодування.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 1
Horeograf
1 Horeograf (Horeograf)   • 18:17:58, 23.03.2016 [Материал]

А вы правда уверены, что подобный человек чем-то ценен для нашего общества чтобы нас интересовала его судьба? Или достаточно выкрикнуть несколько простеньких кричалок и слоганов чтобы считаться достойным членом нашего общества? После просмотра видео лично меня на этот счет терзают смутные сомнения.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо