Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » GoldenFish » 2016 » Март » 28
GoldenFish Чорна заздрість до Наталії Чиж

GoldenFish


Оценка: 1.3/5 Голосов: 13

Чорна заздрість до Наталії Чиж

28.03.2016, 08:56:14 2268 1.3 5

Останній мій допис, незважаючи на весь позитив, чомусь викликав і дуже багато негативу. Несправжні активісти та лідери партій-двійників накинулися на Наталію Чиж. Мало того, що ці люди перейшли на особистості, то ще й знівелювали усі її досягнення як секретаря міської ради.

Теж саме стосується і чиновників вищого рангу. Вони займаються піджучуванням своїх немічних кишенькових підлеглих. Так в четвер, Наталія відправилася до Києва на конкурс «Благодійна Україна». Так, до Києва, і так у робочий час. Можливо, правильніше було б взяти вихідний за свій рахунок, але в силу певних обставин цього не сталося.

«Благодійна Україна» - це конкурс всеукраїнського масштабу, де усіх найкращих, найвідданіших та найщиріших благодійників усієї України нагороджують за їх досягнення. Але головна мета не нагородити, а популяризувати в країні благодійництво як спосіб боротьби з різними соціальними проблемами.
Ви мене усі авжеж вибачте, але як у людей, які б злі та жадібні вони не були, може навіть думка з’явитися стосовно того, що вона не мала права там перебувати? Вилити тонни бруду на жінку за її благодійну діяльність? І у журналістів вистачило хисту висвітлити це таким чином? Чому ніхто не спромігся написати про те, що житомирських волонтерів відзначили на такому почесному заході? Ні? Чи, може, «Житомир тудей»  полюбляє лише новини з перчинкою?

Я знаю, що коли Наталії Чиж треба буде відзвітуватися за 100 днів своєї діяльності, вона зробить це без особливих труднощів. А от що може сказати про це керуюча справами міської ради Ольга Пашко, яка так неетично додала ту саму «перчинку» в топ-новину для інтернет сайту? З таким завзяттям до роботи, Ольга Миколаївна може очікувати на таку ж долю як у Тетяни Паламарчук, яка не пройшовши переатестацію,  вимушена була змінити прізвище та перевестися у фінансовий департамент.

Я не вірю в те, що усі ці напади на секретаря міської ради Наталю Чиж є випадковими. Важко працювати, коли заздрісники, що видають себе за друзів, постійно підставляють тобі підніжки.

Прикреплённые изображения:
GoldenFish Чорна заздрість до Наталії Чиж
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.


Блоги на эту тему:
Комментариев: 5
Іван
1 Саюк (Іван)   • 09:58:10, 28.03.2016 [Материал]

Чи правильно я зрозумів, що ви бажаєте розділити відповідальність із Чиж, то може одразу розповісте, де двері?
Hasan
2 Олександр (Hasan)   • 11:01:33, 28.03.2016 [Материал]

ІМХО, Ви неправильно зрозуміли і питання мимо каси.
Посудіть самі.

"Имею право, заправила за свои средства и была за свой счет. Я у Пашко заявления не оставляю, я оставляю её в отделе кадров. Я была вчера за свой счет, без сохранения денежного довольствия, хотя на работе была до 15:30, а затем поехала за наградой. Я готова предоставить все подтверждающие документы", - сообщила Наталья Чиж.
---------------------------------------------------
"Так в четвер, Наталія відправилася до Києва на конкурс «Благодійна Україна». Так, до Києва, і так у робочий час. Можливо, правильніше було б взяти вихідний за свій рахунок, але в силу певних обставин цього не сталося."

Автор блогу навпаки - намагається спростувати слова Чиж.
Не здивуюсь, якщо блог виявиться черговою підніжкою від "заздрісників, що видають себе за друзів" (с)
Юрко
4 Градовський (Юрко)   • 12:15:18, 28.03.2016 [Материал]

Які двері, Іване?! Ви не розумієте - тут благодійність, нагорода, діяльність, популяризація, а Ви "двері, двері")))
Статист
3 Андрей Макаров (Статист)   • 11:11:58, 28.03.2016 [Материал]

Много внимания стали уделять Наташке. Она того не стоит. Демона из неё лепят.
Юрко
5 Градовський (Юрко)   • 12:16:50, 28.03.2016 [Материал]

А з якого біса Пашко має звітуватись і перед ким????


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо