Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » amberis » 2016 » Июнь » 13
amberis Музей космонавтики. Довідка за результатами експертизи.

amberis


Оценка: 5.0/5 Голосов: 5

Музей космонавтики. Довідка за результатами експертизи.

13.06.2016, 22:42:10 1941 5.0 1

Шановні друзі!

Останнім часом на певному інформресурсі активізувалися виступи Генерального директора НВА «Житомирський моноліт» В.Ф. Нікуліна з відвертою брехнею та наклепами на музей та його керівництво, підготовлені Р.Морозом.  Колектив музею впевнений, що це пов’язано з двома обставинами:

По-перше, надійшли результати чергової судово-будівельної експертизи щодо робіт з реконструкції музею, виконаних НВА «Житомирський моноліт». Вони вкотре доводять наявність численних порушень з боку підрядника на початку будівництва в музеї і, таким чином, багато в чому пояснюють його прагнення будь-яким шляхом відвернути увагу від себе шляхом наклепів на музей. Ми дуже сподіваємось, що на це звернуть увагу компетентні органи, які проводять досудове розслідування за фактом порушень з боку НВА «Житомирський моноліт». Довідку про висновки експертизи ми надаємо нижче. Факти, засвідчені в ній, говорять самі за себе.

По-друге – автори горе-публікацій не зрозуміли відразу те, що конкурс на заміщення посади директора музею оголошено планово, у відповідності з новим законом, по завершенню терміну контракту, а не з причини незадовільної роботи директора.

         Ми сподіваємося, що Ірина Дмитрівна, яка не потребує «лобіювання», оскільки її знають і поважають не тільки в нашому місті, але й в професійному космічному товаристві України і світу, не буде звертати увагу на невігласів та шахраїв, і ми разом з нею будемо втілювати у життя проекти та програми, більшість яких була активно підтримана громадськістю нашого міста та інших регіонів країни.

Колектив музею

 

У провадженні Господарського суду Житомирської області знаходиться справа №906/912/15 за позовом Науково-виробничої асоціації «Житомирський моноліт» до Музею космонавтики ім. С.П. Корольова Житомирської обласної ради про стягнення заборгованості за договором підряду.

З метою доведення обґрунтованості відмови Музею у прийнятті робіт, а також невідповідності виконаних робіт вимогам чинного законодавства, з ініціативи Музею Ухвалою Господарського суду Житомирської області від 27 серпня 2015 року у справі було призначено будівельно-технічну експертизу, проведення якої доручено судовому експерту Горкуші М.Д.

Судовим експертом було складено Висновок судової будівельно-технічної експертизи №641/09.15 від 10 травня 2016 року, копію якого надано Музею.

За результатами суодвої будівельно-технічної експертизи встановлено таке:

1. Відсутність співвідношення Позитивного висновку від 11 березня 2011 року №06-00423-10 комплексної державної експертизи та проектно-кошторисної документації РП №26-2010 «Реконструкція з роширенням Музею космонавтики ім. С.П. Корольова по вул. Дмитрівській, 2 у м. Житомирі»;

2. Невідповідність виконаних будівельних робіт таким нормативним актам:

Ø  ДБН В.2.2-9-2009 (у низці показників та вимог);

Ø  ДБН В.2.2-16-2005 (у низці показників та вимог);

Ø  ДБН В.2.2-17:2006 (у низці показників та вимог);

Ø  Інструкції з музейного обліку, зберігання та використання пам’яток державної частини музейного фонду України (Наказ Міністерства культури України від 25 липня 2007 року (у низці показників та вимог).

Також судовим експертом зроблено висновок про невідповідність виконаних будівельних робіть низці ДСТУ та інших нормативних актів, що свідчить про обґрунтованість відмови у прийнятті таких робіт Музеєм.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
ВиК
1 Viktor (ВиК)   • 18:37:29, 14.06.2016 [Материал]

Строителю походить по этой стройке все равно что в комнате ужасов побывать. Брак на браке и браком погоняет. Жуткое зрелище. Слышал что кто-то хочет инициировать лишение Никулина звания почетный гражданин города Житомира.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо