Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2016 » Июнь » 23
antikorZt Собаки зі сказом - проблема громади чи влади?!

antikorZt


Оценка: 5.0/5 Голосов: 4

Собаки зі сказом - проблема громади чи влади?!

23.06.2016, 09:30:20 1933 5.0 2

Поки місто гуде від обурення щодо стихійної тогівлі, незаконних забудов та проблемою львівського сміття, я хотів би привернути увагу до ще однієї проблеми про яку усі забули.
Це безпритульні тварини. У літній час вони особливо небезпечні, бо за високої температури стається найбільше випадків нападу саме скажених собак.
ГО "Антикорупційний рух Житомирщини" займався питанням притулку, на який було виділено чимало бюджетних коштів.Проте влада та керівник закладу неохоче йшли на контакт. Ще у квітні ми отримали відповідь, що у травні 2016 року усі роботи будуть завершені і притулок урочисто відкриють. Але сьгодні вже 21 червня, а собаки і досі гуляють містом, загрожуючи життю людей. 
Сподіваємося, що влада перестане робити піар з повітря, і все ж таки почнуть відробляти їх заробітну плату.

Прикреплённые изображения:
antikorZt Собаки зі сказом - проблема громади чи влади?!
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
RapidDuck
1 Михаил Васильевич (RapidDuck)   • 13:21:48, 23.06.2016 [Материал]

Пиф-паф
Lelichek
2 Olga (Lelichek)   • 15:53:53, 23.06.2016 [Материал]

На власти надейся, но и сам не плошай. В некоторых странах, всем этим занимаются добровольцы. Так нет бездомных собак вообще. Их отлавливают и привозят в питомник. Собак пытаются пристроить в новые ,,семьи,, а если не находят, то усыпляют. И все это на добровольные взносы. Собак обязательно стерилизуют, перед тем как отдать новым хозяевам. И проверяют, могут ли хозяева себе позволить иметь животное


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо