Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2016 » Июнь » 27
snova Зрада на марші.

snova


Оценка: 2.7/5 Голосов: 7

Зрада на марші.

27.06.2016, 07:52:56 1881 2.7 2

Європопулісти Лєщенко, Наєм, Заліщук та інші створюють новий політичний право-ліберальний проект. Сергій Лєщенко заявляє, що нова політична сила буде відстоювати "принципи вільного ринку і приватизації". В той же час за словами європопулістів нова політична сила буде не тільки лібералами а й правими. Я в шоці від від цих популістів!!! Які праві? В усьому світі праві це державники, консерватори, націоналісти. Праві завжди відстоюють у всьому національні інтереси а українські європопулісти за вільний ринок, мультикультуру та гей-паради... 
Вони не мають і ніколи не матимуть нічого спільного а ні з українськими, а ні з європейськими правими.
І.Мосійчук

Прикреплённые изображения:
snova Зрада на марші.
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
Aspergil
1 Aspergil (Aspergil)   • 08:15:15, 27.06.2016 [Материал]

Шо просто пидар-баба, шо пидар-педофил-мужик - одно и то же
RapidDuck
2 Михаил Васильевич (RapidDuck)   • 12:19:20, 27.06.2016 [Материал]

"В усьому світі праві це державники, консерватори, націоналісти. Праві завжди відстоюють у всьому національні інтереси а українські європопулісти за вільний ринок, мультикультуру та гей-паради... "

Что за шизофрения? Свободный рынок и есть путь к богатству страны. То есть правые за нищету? Бедность - это национальный интерес правых?


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо