Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » antikorZt » 2016 » Июль » 6
antikorZt Будівництво обману

antikorZt


Оценка: 5.0/5 Голосов: 3

Будівництво обману

06.07.2016, 07:23:44 2316 5.0 1

4-5 липня 2016 року в провулку 1-Гоголівському протягом декількох годин розміщувалась біла палатка з літерою «Ж» (така, як використовувалась у передвиборній кампанії кандидата на посаду міського голови Сухомлина С.І.) В палатці декілька осіб, які представились працівниками міліції, проводили анкетування з приводу будівництва в зазначеному провулку багатоповерхівок. 

Анкета, яку пропонували заповнити перехожим – просто «шедевр», який за задумом автор, ймовірно, має наводити людей на думку про те, як конче потрібні в провулку багатоповерхівки.

Цікаво, що з оголошених раніше 11-поверхівок, за ескізом, який показували перехожим, та анкетою для опитування висотність будинків зменшилась до 9-ти. Щоправда, креслення, які показували людям – це не проект, тож скільки поверхів тепер планується невідомо.

Жителі сусідніх будинків повідомили нам, що минулої суботи о 14 годині їх просили зібратись біля входу у колишній дитячий садочок. Пообіцяли, що будуть представники забудовника та міський голова Сергій Сухомлин. Але коли люди зібрались, виявилось, що у мера часу на спілкування цього дня не знайшлось, тож забудовник просив перенести зустріч.

Нагадаємо, що напередодні невдоволених майбутнім 
будівництвом на Корбутівці вислуховував перший заступник мера Олексій Ясюнецький. Якщо тенденція з будівельними скандалами залишиться такою же, то в міськвиконкомі доведеться вводити нову посаду «заступник по скандалам».

Прикреплённые изображения:
antikorZt Будівництво обману
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
ВиК
1 Viktor (ВиК)   • 07:48:27, 06.07.2016 [Материал]

шулеры, блин...


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо