Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Юлі_волю » 2016 » Июль » 8
Юлі_волю Скандал в «Самопомочі»

Юлі_волю


Оценка: 5.0/5 Голосов: 3

Скандал в «Самопомочі»

08.07.2016, 09:15:40 2569 5.0 2

Скандал в «Самопомочі»

Шановна Наталія Чиж, чарівний ви наш секретар міської ради, перестаньте брехати!
В той час як в Києві Кличко з якого хоча всі і сміються, але все ж прийняв рішення разом з депутатами накласти мораторій на підвищення тарифів на комунальні послуги, у Житомирській мерії продовжується гризня. Голові бюджетної комісії, який у школі був двієчником, затята прогульниця-секретар міської ради Чиж, заступники мера і сам мер думають про щось інше, але ніяк не про людей.

Вчора у міській раді відбулася бюджетна комісія. З-поміж всіх інших сварок найбільше, напевно,привернув до себе увагу скандал, який затіяла Чиж. Очевидно, не знаючи, що не варто виносити сміття з хати, вона почала сваритися з Станіславом Балакшиєвим. Разом з паперами, на Балакшиєва летіли гори звинувачень та закидів щодо того, що у якійсь школі він не правильно кладе плитку. З якого часу секретар міської ради підробляє прорабом? До речі, за Чиж заступився ще один відомий «будівельник» головний регіонал Житомира Кучик, який возив до Киева тушок. Результати праці Кучика можна побачити по новій високоповерхівці на вул. Перемоги, фундамент якої тріснув під час зведення. Будівля і досі як більмо на оці у Житомирян, бо там і квартири не купують, і місця багато займає.

Так от пані Чиж, для того щоб з’ясувати свої якісь партійні негаразди, можливо, зігнати злість, затіяла скандал у всіх на очах. До речі, на цьому тижні Чиж заявила про те, що Балакшиєв, більше не лідер «Самопомічі» у Житомирі. Офіційним приводом стало те, що Станіслав використовував бренд партії для того, щоб отримати перемоги у певних тендерах. Насправді ж вони посварилися одразу після виборів, коли Чиж нахабно підставила Балакшиєва. АЛЕ!!! І тут Чиж збрехала, бо ніхто крісло голови міської осередку партії «Самопоміч» не залишав. Ним як був, так і є Балакшиєв.
І як після цього до неї ставитися як до серйозного політика, якщо вона звичайна балаболка, як і всі в команді Сухомлина? Так і партія здулася!

Де звіт по «Українському дому»? Де страшні факти корупції в гідропарку? Раніше казала, що там ледь не мільйони гривень вкрадено!Що, пшик? І як там з пивними палатками, які прикриває Чиж? Довго вони стоятимуть у парках, знищуючи нашу молодь??
Ганьба такому керівництву!!

Р.S. ображений усіми цими заявами Балакшиєв скоро буде робити свою «Самопоміч», щоб не співпрацювати з Чиж. Буде Кузнєцову колега:)

Посилання на статтю http://www.zhitomir.info/news_158070.html
Посилання на реєстр юридичних осіб https://usr.minjust.gov.ua/ua/freesearch

Прикреплённые изображения:
Юлі_волю Скандал в «Самопомочі» Юлі_волю Скандал в «Самопомочі»
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
garold
1 Кonstantin (garold)   • 12:59:20, 08.07.2016 [Материал]

Кредитный альфонс становится святым?
Cobalt
2 Cobalt (Cobalt)   • 14:31:26, 08.07.2016 [Материал]

Видимо, на следующей сессии нужно будет подвести газ в зал и плотненько позакрывать все окна и щели! Я думаю, будет польза.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо