Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2016 » Июль » 9
snova Вбивство в Малині? Нова Врадіївка неминуча?

snova


Оценка: 4.4/5 Голосов: 7

Вбивство в Малині? Нова Врадіївка неминуча?

09.07.2016, 09:43:32 3154 4.4 4

Вбивство в Малині? Нова Врадіївка неминуча?
 
Прошу поширити!
 
На даний час в ситуацію втрутився депутат Житомирської обласної Ради Іллья Смичок. Відбулася розмова з начальником поліції району. На місце висунувся депутат Житомирської обласної ради Олег Дзюбенко. Завдяки зусиллям житомирських активістів (окрема подяка Ігорю Малі) привернуто увагу силових структур області.
Дякуємо начальнику СБУ полковнику Пахнюку за взяття під контроль ситуації його служби.
За інформаційну підтримку всіх і хлопців з БМГО «Бердичів-наш дім».
інформує - Помічник депутата Вітусевіча В.Й. Пиріжок Ігор
ДТП у центрі Малина:
на пішохідному переході загинула людина
Друга — в тяжкому стані в реанімації. Аварія сталась в нуль годин 20 хвилин. Автомобіль Хюндай на пішохідному переході скоїв наїзд на двох дівчат — 1997 і 1998 років народження. З місця пригоди не зупиняючись зник у напрямку паперової фабрики.
На місце почали збігатись очевидці. Викликали швидку. Одна з потерпілих в ДТП померла в кареті швидкої допомоги. Друга з тяжкими травмами — у реанімаційному відділенні.
Триває слідство. Як повідомив начальник Малинського відділку поліції Михайла Старовойта, нині встановлюється, хто був за кермом автомобіля.
Як таке можливо? За інформацією поліції, вони підозрюють, що кермувала авто особа чоловічої статі, проте на ранок після аварії дружина підозрюваного стверджує, що за кермом була саме вона.
— Якщо знайдуться очевидці, які дадуть покази, що за кермом бачили чоловіка, ми готові вислухати всіх свідків, — сказав Михайло Старовойт.
Чому особа, якого підозрюють поліцейські, відмовляється здавати кров на аналіз проміле? Чому його автомобіль не зупинився, а втік із місця ДТП?
Шановні малинчани! Нас збивають на пішохідних переходах у центрі Малина, ще й хочуть уникнути відповідальності за скоєне. Допоможіть встановити правду!!!! Завтра на тому перехресті може бути будь-хто з нас.

Прикреплённые изображения:
snova Вбивство в Малині? Нова Врадіївка неминуча?
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 4
MAS-ter
1 Mast (MAS-ter)   • 20:03:47, 09.07.2016 [Материал]

Не будет Врадиивки в Малине. Малинчане - сцикливый народишко. А депутатики тамошние примчались туда своего кента отмазывать.
bda
2 ДДД (bda)   • 23:10:23, 09.07.2016 [Материал]

Да! Тем, более, ОН, окажется участником АТО! Понять - простить! Дебилы, блядь (с)!
Ланочка
3 Ланочка (Ланочка)   • 14:40:25, 10.07.2016 [Материал]

Спасибо,Ігорю Пірожку,депутатам ,активістам,які взяли під контроль проісходяще вчора в Малині !
Ланочка
4 Ланочка (Ланочка)   • 14:42:52, 10.07.2016 [Материал]

мразь ,,пьяна"-має буть в тюрьмі


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо