Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » yulyayulya » 2016 » Июль » 20
yulyayulya Казка про сурових херсонських маршрутників, або як добиратись з Херсона до Лазурного більше 5 годин.

yulyayulya


Оценка: 3.9/5 Голосов: 7

Казка про сурових херсонських маршрутників, або як добиратись з Херсона до Лазурного більше 5 годин.

20.07.2016, 20:19:53 2131 3.9 3

Були ми собі в рідних у Херсоні. Потім зібрались на море. Бо якось то воно не цікаво побувати в Херсоні та не доїхати до моря. Встали раненько. О 6-00. Щоб виїхати поранше, коли не так жарко та побільше моря побачити. Господарі підвезли нас до вокзалу. Але за збігом обставин не до залізничного, а авто. Воно то в принципі здавалося б різниці ніякої. І звідти і звідти ідуть маршрутки на Лазурне. Але не так сталося, як гадалося. Приїхали на автовокзал. Маршрутка є. І, якщо вірити розкладу, за пів години має відправитись. І ми наївні тому розкладу повірили. Сидимо чекаємо. Пів години, годину. Розуміємо, що маршрутка буде їхати лише повністю заповнившись. Та вже терпимо. Бо господарі поїхали на роботу. А з торбами самим повзти до залізничного вокзалу якось влом. Півтори години. Не хвата десь 6 пасажирів до повного заповнення. Народ трохи вже незадоволений. Та сидить чекає. Не знаю, можливо, для Херсона то нормальний стан справ. Дві години проходить. Те саме. Будень день. Місцеві на роботі. А не місцеві з залізничного вокзалу їздять. Кажу чоловіку, потрібно на залізничний. Якраз через годину приходить Київський потяг. Точно буде звідти маршрутка. Вирішили ще пів години почекати. Тут водій маршрутки дає старт до відправлення. Правильніше сказати фальс-старт. Покликав усіх до маршрутки. Порахував, що не повна. Видно так з ліку збився та забув скільки людей ще тре. І пішов каву пити. Ми з чоловіком озвучуєм для всіх ідею поїхати на залізничний вокзал. Та провчити водія. А в відповідь тишина. Хоча половина людей з невеликою кількістю речей при собі. Так проходить ще пів години. Чоловік іде до водія і говорить - не виїдеш через 5 хв., ми підемо. Матимеш мінус 3 пасажира. У відповідь морда кірпічом. Берем ми сумки та виходим з маршрутки. Пасажири в слід - "І ви думаєте чимсь швидше доберетесь?" І ми таки добрались. Правда була думка викликати таксі, щоб з автовркзалу до залізничного доїхати та сумки на горбі не тягнути. Але, люди добрі, ніколи не викликайте таксі у Херсоні. В них час подачі машини 15 хв. Ми в Житомирі буває відмовляємось коли 7 хв.їдуть та викликаєм інше. Поїхали міською маршруткою. Приїхали на залізничний вокзал. Сіли в маршрутку. А там маршрутка в 2 рази більша. Не на 20, а на 40 місць. І практично не заповнена. Але як ми і передбачали, якраз прибув потяг з Києва. За 20 хв. маршрутка заповнилась і ми нарешті вирушили до моря.

PS. Пізніше дізнались, що з залізночного вокзалу маршрутки ідуть щогодини, незалежно наскільки заповниться.

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 3
Сашко
1 Alex (Сашко)   • 20:40:15, 20.07.2016 [Материал]

"Голосуй грошима", або "бабло переможе зло")), Дійсно, навіщо за свої гроші вибирати поганий сервіс/товар, якщо є краща альтернатива. Тому я за конкуренцію у всьому.
Hoakina
2 Марина (Hoakina)   • 06:34:50, 21.07.2016 [Материал]

На 1. Повністю згодна.
Hoakina
3 Марина (Hoakina)   • 06:35:29, 21.07.2016 [Материал]

Цікава оповідь. Гарно ілюструє совковий менталітет багатьох наших громадян.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо