Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2016 » Июль » 24
snova Нардеп Олександр Ревега зґвалтував село на Бердичівщині

snova


Оценка: 3.0/5 Голосов: 4

Нардеп Олександр Ревега зґвалтував село на Бердичівщині

24.07.2016, 05:08:38 2800 3.0 2

У Бердичівському районі останнім часом доволі неспокійно, і справа навіть не в підвищенні рівня злочинності – просто дехто з районної влади відкрито підтримує олігархічні інтереси, внаслідок чого порушуються інтереси місцевих жителів. Така гучна заява з вказуванням конкретних прізвищ прозвучала на черговій сесії Бердичівської районної ради, оскільки склалася критична ситуація з селом Швайківка, де на сьогоднішній день є дві великі проблеми., що можуть спричинити соціальний вибух та створюють нездорову напругу. По даному питанню виступив Швайківський сільський голова Сергій Сидоренко.
Він довів до відома депутатів Бердичівської районної ради, що в Швайківці за межами населеного пункту продано чотири гектари земельної ділянки, про що його, як сільського голову, повідомили вже в Казначействі – коли на рахунок прийшли відповідні кошти. Звісно, Сергій Сидоренко не проти купівлі-продажу земельних ділянок, але річ в тому, що землю продали підприємству, яке має перед сільською радою боргу за оренду землі у розмірі майже один мільйон гривень, яка триває вже на протязі чотирьох років.
Швайківецький сільський голова відкрито звинуватив у цьому голову Бердичівської РДА Едуарда Томашевського, відмітивши, чому адміністрацією було «пробачено» борги підприємства, і до того ж продана земля. Адже сільська рада розраховувала на ці кошти, які можна було б пустити на ремонт шкіл та доріг. Окрім того від оренди даної земельної ділянки можна було б щомісячно отримувати до бюджету майже двадцять тисяч гривень орендної плати – а ці гроші теж на завадили б. Сергій Сидоренко заявив, що на його думку це справжній геноцид села.
Другим проблемним питанням у даному населеному пункті Бердичівського району являється те, що тут почала процвітати работоргівля. У селі в прямому сенсі купують людей, точніше – їхні земельні сертифікати на невитиребовані паї. Лише один з орендарів, який хоче сюди зайти, пропонує людям відсотки від нормативно-грошової оцінки, як це має бути. Інші пішли іншим шляхом, і зараз маніпулюють сумами від 1000 гривень до 8000 гривень. Назвали конкретне прізвище: сертифікати скупляють люди… народного депутата України Олександра Ревеги.
Незрозумілою є ситуація і навколо Бердичівської солодовеної компанії, у якої наступного року закінчується договір оренди землі, так як підприємство не виплачує людям відповідні кошти, тим самим змушуючи їх іти до іншого орендаря. А нові орендатори, які заходять, не мають у договорі нормативно-грошової оцінки землі, та не вказують відсотки – лише чиста сума орендної плати, що складає майже 3000 гривень терміном на 10 років. Таким чином людей банально дурять, однак багато хто вже підписав дані договори, тож як стверджує Сергій Сидоренко, село «погуляло» за ці гроші, однак що буде далі, і як ці люди будуть жити потім, невідомо.
На думку більшості депутатів Бердичівської районної ради, серед яких теж є чимало фермерів, подібна поведінка з боку орендарів є неприпустимою, депутат від Швайківки теж засудив спроби «купити» людей, проте намагався не називати конкретних прізвищ. Зате вони прозвучали від його колег по раді, які відкрито заявили: одним з тих, хто купляє людей, є народний депутат Олександр Ревега. Нагадаємо, що багато хто в районі називає голову Бердичівської РДА «людиною Ревеги», тож не дивно, чому не реагує райдержадміністрація, куди за словами Сергія Сидоренка він неодноразово звертався. Тому на сесії районної ради було вирішено створити спеціальну депутатську комісію та провести виїзне засідання, щоб на місці розібратися, що ж саме коїться у Швайківці.
Денис ЗАРЕМСЬКИЙ

Прикреплённые изображения:
snova Нардеп Олександр Ревега зґвалтував село на Бердичівщині
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
Cobalt
1 Cobalt (Cobalt)   • 19:17:09, 24.07.2016 [Материал]

Представляю, если этих типков население села словит и згвалтует! А может и не раз...
Ланочка
2 Ланочка (Ланочка)   • 19:47:56, 24.07.2016 [Материал]

Фу, ,,антинародий" Ревега-ще і збочинець !!!!


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо