Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Юлі_волю » 2016 » Июль » 26
Юлі_волю Влада знахабніла!

Юлі_волю


Оценка: 1.9/5 Голосов: 13

Влада знахабніла!

26.07.2016, 08:44:24 2040 1.9 4

Нещодавно на деяких округах пройшли вибори. По результатам зрозуміло, що ані президентська партія, ані партія колишнього прем’єра не мають довіри у людей і ще раз у Верховну раду їм потрапити буде дуже складно.

Рейтинг «Батьківщини» росте, бо попри усі негаразди, партія залишається в першу чергу з народом та його проблемами. І Житомир не виняток! Одним з таких переломних моментів став протест депутатів міської та обласної рад проти свавілля, що відбувалося на сесії минулого тижня. Міський голова Сухомлин, начхав на свободу слова, на Закон України, на депутатів, але в першу чергу на людей!! Своїх виборців.

Сухомлин намагався домовитися з депутатами, щоб це питання пройшло ( і йому це вдалося), проте «Батьківщина» виступила проти і не піддалася на його обіцянки. Інших же вмовляв посадами, когось пішохідними переходами, когось приватизацією…

І зараз, замість того, щоб прислухатися до людей та скасувати рішення, мер міста призначає позачергову сесію на 2 серпня, щоб відтягнути питання з приватизацією і щоб було коли зібрати побільше грошей. І чому Петро Рудь, мудрий та розумний мужчина підтримав це диктаторське рішення? Кому як не йому знати, що таке утиски та переслідування, нехай і інтересів бізнесу. Та хіба це не споріднене?

Чому в період такого скандалу, усі заступники мера, начальники управлінь та сам мер дозволяють собі їхати у Львів нібито обмінюватися досвідом. Хіба мало цих фальшивих відпусток за свій рахунок, лікарняних. Скільки можна робити з нас дурнів??
До влади прийшли брехуни та зрадники…а головний шуляр сидить у кріслі мера.

Прикреплённые изображения:
Юлі_волю Влада знахабніла! Юлі_волю Влада знахабніла!
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 4
коррупционер
1 владимир (коррупционер)   • 12:22:02, 26.07.2016 [Материал]

а что вы скажете на то что у одного из кандидатов в депутаты от тимошенко по херсонскому округу был в подкладке сумки обнаружен российский паспорт.Выданный(внимание!!!!!!!!)оккупационными властями крыма.
nik41
2 nikolay (nik41)   • 15:05:09, 26.07.2016 [Материал]

Всего два? А у Саакашвили три. И ничего.
manitu
3 Keeper (manitu)   • 15:26:53, 26.07.2016 [Материал]

Ну допустим паспортами (тем более РФ , и язык не надо учить) не удивить никого .
Давай про педофилов и убийц ...
Hasan
4 Олександр (Hasan)   • 20:35:55, 26.07.2016 [Материал]

"а головний шуляр сидить у кріслі"
Пам"ятаю цей цирк з інвалідним кріслом )))
У рудьковського, мабуть, навчилась.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо