Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » TarasS » 2016 » Июль » 30
TarasS 48% француженок відмовилися від спідниць

TarasS


Оценка: 2.9/5 Голосов: 22

48% француженок відмовилися від спідниць

30.07.2016, 12:22:57 2874 2.9 19

Дослідження, проведене у Франції Національною федерацією асоціації користувачів транспорту (FNAUT) показало, що 48% француженок, які користуються громадським транспортом, відповилися віл носіння спідниць на користь штанів. Вони також прикривають зону декольте шарфами або хустинами і намагаються уникати поїздок у вечірній час. Причина - систематичні сексуальні домагання з боку зграй чоловіків неназваного етнічного походження та невідомої релігійної приналежності. 87% опитаних жінок (!!!) визнали, що принаймні один раз ставали жертвами таких нападів. Їм погрожували, їх ображали, публічно мацали та намагалися зґвалтувати. 86% таких інцидентів відбувалися в присутності інших пасажирів, але у 89% випадків інші пасажири не вступалися за жертв, повідомляє The Local.

Ще раз. Повільно. Людською мовою. Тотальний терор мусульманських дегенератів призвів до того, що половина француженок відмовилася від спідниць і декольте. Якщо ви думаєте, що француженки легко відмовляються від чогось, то дуже помиляєтесь. Франція - країна з міцним цивілізаційним стрижнем і сильними традиціями націоналізму, який є там офіційною державною ідеологією ("голізм"). Усі без винятку президенти післявоєнної Франції - послідовники де Голя. Усі без винятку декларують захист французів, французької мови та французьких традицій. На словах.

В реальності французи сьогодні - ганебне стадо політкоректних боягузів, не здатних захистити власних жінок у власній країні.

Уявімо, що в Україні відбувається щось схоже. Уявімо, що в українських містах - сотні тисяч мігрантів-муслімів. Уявили? А тепер слухайте дуже неприємну річ. Українки відмовляться від спідниць набагато швидше. Більше того, десятки тисяч українок ходитимуть у хіджабах. Терор буде не тільки у транспорті, але й скрізь: у школах, у колеждах, в університетах, в офісах, у магазинах, у дворах житлових будинків. І все це станеться не просто швидше, а набагато швидше. Бо Україна, на жаль - не країна з міцним цивілізаційним стрижнем. І не країна із сильними традиціями націоналізму серед громадян.

Українки, який потрапляють за кордон, стають слухняним будівельним матеріалом для інших націй. У дворі будинку, де я живу, кожного літа з'являються двоє дітей-німців: хлопчик та дівчинка. Із захватом тягають приблудних котів. Весело цвенькають німецькою. Ані він, ані вона не знають жодного слова по-українськи чи бодай по-російськи. Їхня мати - українка з Житомира.

Вата любить звинувачувати мене у націоналізмі. Так от, як чесний патріот, кажу правду: українки слабкі і безпорадні. Українок треба оберігати від "трудової міграції", яка найчастіше завершується сексуальною міграцією. Українок треба захищати в Україні від навали азійських, африканських та кавказьких варварів - якщо ви хочете, щоб вони народжували українців, а не варварів. Українки дуже швидко відмовляться від спідниць і дуже швидко замість "Кобзаря" почнуть вивчати навіжену маячню з Корану - якщо побачать, що українські чоловіки сором'язливо відвертаються, коли чують "эй, хахлюшка, иди суда!", а не б'ють одразу за це в пику. Національна дистрофія вражає народ дуже швидко. 60 років тому французи були войовничою нацією шовіністів-колоніалістів. Сьогодні вони стадо нікчемних дистрофіків.

TarasS

Прикреплённые изображения:
TarasS 48% француженок відмовилися від спідниць
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 19
Hoakina
1 Марина (Hoakina)   • 12:36:55, 30.07.2016 [Материал]

Франція країна з жахливою бюрократичною системою і правлять нею комуняки, які толерантно названі соціалісти. От і все, що треба знати про Францію.
TarasS
3 Тарас (TarasS)   • 13:02:30, 30.07.2016 [Материал]

Там навіть соціалісти вважають себе голістами. Ну, типу націоналісти, ага. Але варто лише назвати речі своїми іменами, як ліваки верещать, що це фашизм і расизм.

Я десь читав цікавий матеріал про французьких ліваків. Більшість із них - це хронічні онаністи, які все життя дрочать на порнографію з участю негрів, арабів та європейських жінок. Плюс серед них багато педерастів. Звідси і коріння їхньої психопатії.
14школа8класс
19 Олександр (14школа8класс)   • 16:23:28, 01.08.2016 [Материал]

На 1 Ах ув. Марина, Вы ошибаетесь!

Милым женщинам, надо , быть признательным самому Наполеону, который в 1803-1804 подписал, составленный по его указанию , " Кодекс Наполеона" важнейший правовой документ, привязаннный к текущему времени, но и опередивший его!

В кодексе Наполеона, впервые в мире было записано право Женщинам , владеть имуществом, что положило начало европейской эмансипации!
Да, мир бвл тотально мужским и без приданого никуда, вспомните " Ромео и Джулия?) К чему привела, неверно понятая эмансипация? Свое, колоритно представленное мнение на эту тему, изложил ТарасС!)

Так что, есть много чего о Франции знать, кроме бюрократии, а также кроме того, о чем я написал выше!
-----
Далее, не надо видеть только негативное в социалистах, Вы почитайте пожалуйста, какие есть во Франции социальные программы, которые глядя из Нашего города, просто -невероятны, так как мы не можем их на себе почувствовать!
-----
Arina1985
2 Арина (Arina1985)   • 12:41:55, 30.07.2016 [Материал]

Вы думаете, что женщин в брюках и без декольте не насилуют?
TarasS
4 Тарас (TarasS)   • 13:05:08, 30.07.2016 [Материал]

Француженки думають, що у країні з м'яким і відносно теплим кліматом нападають і мацають перш за все тих, хто у спідниці і з декольте. Не бачу причин їм не вірити.
TarasS
5 Тарас (TarasS)   • 13:22:00, 30.07.2016 [Материал]

Keeper (manitu) - кобило однорога, ватного офтопу в моїх блогах не буде. Пожеш поскаржитися Путіну. Пишемо тільки по темі.
SlavaNibiru
6 Святослав (SlavaNibiru)   • 14:40:19, 30.07.2016 [Материал]

"Смердюча Дегенеративна арабо- нігерська Франція пожинає логічні плоди своєї діяльності. Франція -полукровка має здохнути за зраду білої раси". Лідер житомирських автономних націоналістів Пєня.

За текст блогу п'ятірочка.
TarasS
10 Тарас (TarasS)   • 16:38:16, 30.07.2016 [Материал]

"Франція -полукровка має здохнути за зраду білої раси".

За логікою Пєні, міють здохнути і Німеччина, і Велика Британія, і Данія, і Швеція. Що, м'яко кажучи, зайве.
max1e
7 maxim (max1e)   • 14:55:49, 30.07.2016 [Материал]

Так от, як чесний патріот, кажу правду:
--------------
вот тебе и ответ, почему они бегут отсюда. Лучше выйдет за немца, чем за нацика. Я тебе больше скажу, марина скорей за путина выйдет, чем за тебя)
TarasS
8 Тарас (TarasS)   • 16:03:40, 30.07.2016 [Материал]

Невідомо тільки, чому савіцкаси чкурнули з інтернаціональної соціалістичної Литви в буржуазно-націоналістичну Україну.

"Лучше выйдет за немца, чем за нацика."

Та це зрозуміло, що ти вийдеш заміж швидше за німця, ніж за українця. Ще б пак: українці - нащадки Гітлера. А німці нащадки комуністичного гей-шлюбу Маркса-Енгельса. В рот фронт!
TarasS
9 Тарас (TarasS)   • 16:24:20, 30.07.2016 [Материал]

Ватний флуд і мавп'яче кривляння нацменських недоумків - видаляються. Amen!
Юрко
11 Градовський (Юрко)   • 17:17:39, 30.07.2016 [Материал]

Те саме і в німців. Вчора колега розповідав, що доньці, яка працює вчителем, наполегливо порекомендували носити спідницю нижчу колін, аби не ображати та не провокувати мусульманів.
TarasS
12 Тарас (TarasS)   • 17:27:26, 30.07.2016 [Материал]

"аби не ображати та не провокувати мусульманів."

Так, це їх дуже ображає - і вони одразу лізуть руками, щоб помацати те, що їх так ображає. :) Лицемірне паскудство на кожному кроці.
TarasS
13 Тарас (TarasS)   • 17:59:43, 30.07.2016 [Материал]

Vika (pozitiv4ik) - ще тільки азіка у жіночих трусах тут не вистачало. :) Туди ж, слідом за іншими тупими троляками, які преходять на особистість замість обговорення блогу.
kefir
14 Kefir (kefir)   • 20:07:45, 30.07.2016 [Материал]

для меня интересно как решить эту проблему.
ИМХО есть два варианта решения проблемы.
тот что реализуется сегодня (глобализация, мультикультура), и радикальный вариант который выгоден бензоколонкам.
дело ведь не в том что директора бензоколонок не любят запад, просто их статусам нет места в западном мире, но проблема в том что начало реализации радикального варианта приведет к своего рода закупориванию двух миров.
всякие ираны и сев. кореи ярко демонстрируют что элитки в закупоренных мирах прекрасно себя чуйствуют, одежда от кутюр, дорогие машины, гаджеты все дела, народ же по уши в патриотическом угаре, осажденная крепость, особый путь аллах акбар... все дела...
"муслим" в первую очередь человек из третьего мира,нищий, необразованный, с мозгами забитыми какой-то религиозной муйней.
муллы или православные в погонах, друг друга прекрасно понимают, это вопрос их выживания, вопрос сохранения их власти, и они будут делать все что бы залить кровью европу, им важно что бы их не трогали, либо статус кво это наша паства и сюда нос свой не суёте (какая прекрасная страна ирак сирия ливия, а рашка так вообще почти швейцария, но пришли злобные пиндосы со своим уставом и начали насаждать демократию и качать нашу нефть), либо мы сделаем так что вы сами захотите от нас отгородиться.
я не считаю что европейцы слабы, ситуация похожа на новый рим и новых варваров, но старый рим как раз таки решал проблему огнем и мечем и рухнул, современный западный мир не первый раз проходит этап таких вот наплывов из третьего мира и я надеюсь что запад не свернет это движение (кстати отдельная тема каково наше место при начале реализации радикального плана, можно подумать что наши элиты не чуют чем для них выльется настоящее присоединение к ЕС, а не на бумаге, им проще быть вассалами у какого-нибудь пуйла, чем стать просто бюргерами внутри западного мира) вопрос не в пацифизме, вопрос в невозможности решить проблему забором или силой.
TarasS
17 Тарас (TarasS)   • 00:01:55, 31.07.2016 [Материал]

"для меня интересно как решить эту проблему.
ИМХО есть два варианта решения проблемы.
тот что реализуется сегодня (глобализация, мультикультура), и радикальный вариант который выгоден бензоколонкам."

Найпростіший варіант - прийняти жорстке міграційне законодавство і неухильно його дотримуватися. Оголосити програму "Повернення" для людей, які виїхали з України або історично пов'язані з нею. Зробити щось на зразок "карти українця" для іноземців українського походження. Перестати соромитися слова "українець" і офіційно оголосити, що найбажанішими мігрантами для України є саме вони.

Повністю закрити країну для мігрантів з Азії та Африки. Обмежити до мінімуму прийом студентів з цих країн, або й взагалі скасувати. Закрити Україну для грузинів, азербайджанців, вірменів, чеченців, дагестанців та ін. Подякувати Саакашвілі та іншим грузинам і ввічливо вислати їх з країни.

Обмежити до мінімуму міграцію з РФ - окрім випадків, передбачених вище. Продумати механізм стримування неконтрольованої міграції з РФ у "День Ч"- тобто, у випадку масових заворушень та/або політичного хаосу у Росії. Все оце кацабидло, яке любить Путіна на 85% - у "День Ч" побіжить в Україну, Білорусь та країни Балтії. А не в Казахстан, не в Киргизію і не у Вірменію.

Нарешті, прийняти зміни до Конституції, які дозволять швидко позбавляти громадянства осіб, які зрадили Україну та/або ведуть проти неї підривну діяльність. Всі оці срані коти, шарії - вся нечисть має бути позбавлена громадянства заочно.
kefir
15 Kefir (kefir)   • 20:18:18, 30.07.2016 [Материал]

возможные аналогии с Украиной и лугандой не верны.
потому что в луганде реализуется вполне себе четкая и понятная стратегия которая реализовывалась совком много раз.
это вполне понятный конфликт интересов который вылился в войну, и этот конфликт будет закрыт после принуждения одной из сторон к подписанию каких-либо соглашений.
то что происходит в европе это это проблема глобальная (цивилизационная) и она не может быть просто быть закрыта росчерком пера, да пуйло иран или саудиты могут могут эти процессы катализировать, но проблема эта существует независимо от них, придут новые диктаторы и они будут использовать карту злобного запада в своих целях точно так же.
1-10 11-12


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо