Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Юлі_волю » 2016 » Август » 17
Юлі_волю Хто робить з Болейка цапа відбувайла??

Юлі_волю


Оценка: 4.3/5 Голосов: 6

Хто робить з Болейка цапа відбувайла??

17.08.2016, 10:07:55 1836 4.3 1

На минулому тижні у Житомирі на центральних вулицях почали класти тротуарну плитку. Але у мене є одне запитання до міського голови, Сергію Івановичу, куди після демонтажу діватимуть гранітні бордюри, які коштують чималу суму. Зараз їх замінюють на звичайні бетонні. А гранітні, до речі, стояли вже десятки років, так попри все, ще стільки ж можуть простояти. До речі, більшість з них і зараз у непоганому стані. Так чому замовчують їх, так сказати, подальшу долю? Хто їх продасть «по-тихому»??

Не здивуюся, що черговим цапом відбувайлом зроблять начальника управління капітального будівництва Дмитра Болейка. Він, як ключова посада точно буде крайнім. Але щось я сумніваюся, що Болейко буде мовчати та терпіти усе, що на нього «повісять» мер, його заступники та секретар міської ради та деякі народні депутати.

http://vgolos.zt.ua/mizhnarodna-dopomoga-nefko-ta-oon-osida…

«Сильні» світу цього, а точніше нашого міста, вже не перший місяць, так сказати, пресують начальника капітального будівництва Болейка. І це відбувалося лише для того, щоб він завищував ціни на їх об’єктах. До речі, одним з таких є проведення каналізації в гідропарку за 800 тисяч гривень, хоча як зауважує Болейко, коштує вона не дорожче 300. Пану Шусту і пані Чиж привіт! Можна позаздрити такому апетиту.

Таким самим муштруванням займається і Ясюнецький зі своїми фірмами, що робили і роблять ремонти у школах та садочках.
Зрозуміло, що мер у темі, і щоб хоч якось, якщо усе це вспливе, відігнати від себе народний гнів, шукає крайнього. До речі, так само він робив, коли тільки прийшов до влади. Усе йому не так робили попередники, а точніше Цимбалюк. І забув же, що саме при Цимбалюк він був першим заступником міського голови. Тоді він відповідав за ключові завдання в місті, і значну частину з них провалив. Ще тоді потрібно було гнати його з мерії..

Якщо повернутися до Болейка…ви впевнені що він буде мовчати? Адже він не з таких, що мовчки дасть повісити на себе чужі грішки…

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
14школа8класс
1 Олександр (14школа8класс)   • 12:56:33, 17.08.2016 [Материал]

На бетонных бордюрных камнях, в режиме зима, лето, лед и солнце, через несколько лет ,обязательно, появятся высолы ( белая смерть на проф языке), а при появления микротрещин, появятся еще и следы от ржавчины арматуры! Практика- критерий истины!
-------
Коррозия бетона первого вида, или белая смерть бетона

Под коррозией первого вида понимают выщелачивание бетонного камня мягкими водами. При воздействии на цементный камень пресных вод из него вымывается Ca(OH), вымывание из бетона гидроксида кальция приводит разложению и других гидратов, бетон становится пористым и постепенно разрушается. Этот вид коррозии проявляется образованием белых потеков на поверхности бетона и постепенным его разрушением.


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо