Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Hasan » 2016 » Август » 29
Hasan Іздалєка-долга мєчєт правду-матку волга

Hasan


Оценка: 2.8/5 Голосов: 16

Іздалєка-долга мєчєт правду-матку волга

29.08.2016, 09:38:54 2079 2.8 2

Життя поза законом.
Від старого залупана* і з клоак ватонету.

Новинні смужки наповнені насиллям. Навіть офіційні ЗМІ вже не в стані стримувати потоки жорстокості, ніким і нічим не контролірувані. Україна увійшла в стадію особо небезпечного резонансу. Резонансу, когда маси розуміють, що Закону більше не існує, але попробуй, наприклад, покопай той янтар, а існують тільки ревеги і порохи, картинки з якими може додам до блогу, а як ні - то подивитеся у наступних блогах snova.

Поліцаї вбивають громадян за порушення Правил Дорожнього Руху (ХЗ звідки це, але Волга сидів, він жизнь бачив і може навіть - прочуствував, тому будемо вірити, що ці блакитні оченята - сама правда). Убивають просто так. Тому, що не сподобався; тому, що криво подивився. Тому, що скривився і заплакав, коли їв прострочену шоколадку "Рошен".

В Одеській області ромів звинувачують у вбивстві дівчинки. Але в Закон вже ніхто не вірить. Всім селом відправились громити їх поселення. Поліція присутня при погромі, нікого не затримує і знаходе геніальний в своєм безсиліі хід: вона готує виселення ромів. Міні депортацію. А могла б спочатку виселити ревег і порохів, депортувати саакашвілі, а тільки потім - депортувати ромів до саакашвілі і захистити мошковського від мерзотників-шоколадників

На Сумщині два села пішли стінка на стінку. Селяни крушили голови друг другові бейсбольними битами і стріляли вдруг з друга з вогнепальної зброї. Тоді як у скрєпах все відбувається тихо-мирно і вроді як по любві.

Украінські суди перетворені в клоаку. Бандити, звинувачувані в самих страшних злочинах, обливають суддів мочою, попередньо зібраною в пляшки з під кока-коли, і закидують фекаліями. Судді, прикриваясь парасольками, разбігаються, подобно тараканам, яких травлять дихлофосом. Мантії свої перуть в парашах туалетах суду, так як зі зданія суду вийти не можуть. Суд оточений біснующимися гітлерюгендами залицяльниками бандитів. Поліція нічого зробити не може. Закон захистити нікому.

Журналістов вбивають. Масово залякують. Сиділи б собі на 1/8 суші і сопіли у дві дирки, так ні... 

Грабежі і квартирні кражі стали епідемією. Поліція не встигає реєструвати заяви про злочини, не те що їх розслідувати, адже більшість поліцейських зайняті розстрілами порушників ПДР.

Украіна погружається в хаос. Блог від блогу.

Закон принесли в жертву революції. Революція окріпла на беззаконії і, як в анекдоті, вже може тримати мордор, поки піндоси його..., знищує державу і вбиває його громадян. Нехай би його знищувала тих, хто цю революцію затіяв (WTF? тут і сам Волга не пояснить, що він хотів написати), так як це і повинно бути в класичному варіанті від Маркса, Енгельса і Леніна. Но ні. В Украінскій революції ті, хто її затіяв, почувають себя все краще. Все ситніше. А ті, хто її підтримав, мусить переписувати всяку галіматью в блогах... 

А для решти:

Ніщета (бо гранати $500 000 козлотня забрала при арешті). Безробіття (з УДО - нема посад чи депутатства, мда..., не йти ж як у колонії - в бібліотекарі). Кримінальний безпрєдєл.

Украіна. Рік 2016. Третій рік від торжества 'Гідності' і ще рік відбування Волгою звільнення по УДО і свободи від надій на яку-небудь посаду, крім бібліотекаря.



Прим. *Залупан (серб) - прибитий, вдарений

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
ГЕВИТЕР
1 Гена (ГЕВИТЕР)   • 11:41:30, 29.08.2016 [Материал]

"Убивають просто так. Тому, що не сподобався; тому, що криво подивився."

Полицейские убили Александра Цукермана в Кривом Озере 24 Августа 2016 года. За что - Х знает за что...

Полицейский убил пассажира автомобиля в Киеве 7 Февраля. За что - Х знает за что....

Полицейский автомобиль в Харькове совершил ДТП в результате которого погибли 2 человека, 10 Июля 2016 года.

Хасан, жги!
TarasS
2 Тарас (TarasS)   • 18:11:53, 30.08.2016 [Материал]

Готично


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо