Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » snova » 2016 » Сентябрь » 18
snova якщо гарант брехун....

snova


Оценка: 3.0/5 Голосов: 12

якщо гарант брехун....

18.09.2016, 16:32:34 2250 3.0 2

Ви уявляєте собі, як важко жити в країні, в якій президент брехун? Адже це не просто стороння Вам людина, яку Ви випадково зустріли на чужому дні народження і, послухавши його самозакохані брудні, на наступний день забули про його існування. Це глава держави в якоій Ви живете. Йому у Вашій країні підпорядковано все. Армія, поліція, спецслужби, освіта, культура, література, кіно - все. Він всюди, і неправда його всюди. Всі газети, головні редактори яких хочуть просто спокійного життя, мільйонними тиражами множать брехня, в надії сподобатися Вашому президенту.
Новинні сюжети на всіх телеканалах монтуються таким чином, щоб президентська брехня підтверджувалася хоч якимось відео поруч. Шкільні вчителі, бажаючи сподобатися директору школи, який бажає сподобатися президенту, починають навчальний рік патетичної брехнею. Брехливі письменники пишуть брехливі книжки, які ніхто не читає, але якими заставлені всі полки в книжкових магазинах. Коли ці книжки не купують, тоді брехливий президент починає забороняти інші книжки, які купують тому, що в них немає брехні.
В результаті в країні, зі брехливим президентом, громадяни перестають читати взагалі. Їх внутрішній світ поступово перетворюється в рекламу "зручних прокладок, які вбирають все" і в яке-небудь шоу. Причому шоу є на будь-який смак. І найкращий громадянин в такій країні - це ідіот, жує гамбургер, дивиться "Пекельна кухня" і не задає питань.
Але, Боже милостивий, як же важко жити в такій країні тим, хто хоче зрозуміти, а що ж все-таки відбувається насправді!
 

Прикреплённые изображения:
snova якщо гарант брехун....
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 2
Hasan
1 Олександр (Hasan)   • 16:58:21, 18.09.2016 [Материал]

Що за пісна нафталінова перекладня РІЧНОЇ (!!!) давності? Опублікував, щоб переклад не пропав? )))))

"Адже це не просто стороння Вам людина, яку..." (це краще, чим "СТОРОННІЙ людина")
"ЙОГО самозакохані брудні... ЙОГО існування" (кого "ЙОГО"? який рід повинен бути?)
Grusha85
2 Grusha (Grusha85)   • 19:19:19, 18.09.2016 [Материал]

"зрада" уже было???


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо