Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » GoldenFish » 2016 » Ноябрь » 21
GoldenFish Хто спотворив місто?

GoldenFish


Оценка: 3.2/5 Голосов: 11

Хто спотворив місто?

21.11.2016, 11:12:19 1897 3.2 5

Довгий час не хотілося нічого писати і коментувати у Фейсбуці. Пам’ятаю, як хтось мені сказав, що своєї підтримкою я надаю дурну послугу секретарю міської ради.

Проте мені насправді цю людину шкода, адже Чиж зараз залишилася одна. З купою речей, які вона не робила.
Мені прикро, що «Український дім» прив’язали до неї, хоча насправді це діло рук депутата Наталії Леонченко.
В скандалі з КП «Парк», де начальником і досі є Володимир Шуст, теж нібито якимось боком винна Чиж. Ще й як говорить шантажист Шуст, брала якість кошти за його призначення на посаду, а потім клопотала за звільнення. Абсурд або цілеспрямований напад колишніх регіоналів.

І складно забути про ще постійні сварки. Одна з останніх наробила галасу у міській раді, після того, як Чиж повернулася зі Львова.  А справа в тому, що начальнику департаменту фінансів Гаращуку здалося, що премій, які його люди отримали за підрахунок голосів під час проведення «Бюджету участі» мало, і їм треба ще, та й ще нагородити грамотами. Тут Наталія Михайлівна виступила проти. І це було справедливо. А нічого, що всі інші, хто рахував ці голоси, виходив у всій законний вихідний день, залишилися без премій?

А ще була історія, що ніби саме Чиж привела в Житомир львівського підрядника, що виконує роботи по укладці плитки на центральних вулицях. Але мало хто знає, що власник фірми «ВІ ай пі» насправді друг та земляк Станіслава Балакшиєва. Тому вони разом з першим заступником міського голови не тільки займаються плиткою на Михайлівській (всі ж бачать, як Станіслав там бігає постійно, а чому?), а ще й на Київській, Театральній та Бердичівській. Чому супер-юрист Ясюнецький не поспішає пред’явити претензії підряднику, який неохайно виконує роботу та геть не вклався в усі терміни? До речі, гроші продовжують перераховуватися. Нікого це не дивує?
Класно. Усі собі мутять-крутять, а Чиж винна. Робіть висновки самі.

Усі зрадники і просто ті, хто там чекає, що Наталію Михайлівну звільнять з посади, нехай тихенько собі мовчать. Зараз саме той час, коли «Самопоміч» має згуртуватися та консолідувати свої сили на благо міста. І це, поки що, гарно виходить.

Прикреплённые изображения:
GoldenFish Хто спотворив місто?
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 5
manitu
1 Keeper (manitu)   • 11:36:01, 21.11.2016 [Материал]

Да нет ! По тексту славила и созидала ... или выборы скоро ?
Клоун
2 Сергей Полищук (Клоун)   • 12:04:14, 21.11.2016 [Материал]

Аблямитов Ахтем Сабриевич, директор львовского ви-ай-пи, ну настоящий львовянин, и родственник альфонса Балакшиева! Тут совпадает, а остальное "я не я и хата не моя". Все они одним маслом мазаны-замазаны!
sonnet
3 вадик (sonnet)   • 12:47:50, 21.11.2016 [Материал]

Правильне рішення, Лиса.
Так роби ранком, вдень і ввечері.
Може прийде "просветление" і людиною станеш!
А чому сьогодні не строчиш з любимого клону Гена (ГЕВИТЕР) ?
Іван
4 Саюк (Іван)   • 13:40:05, 21.11.2016 [Материал]

Висновки вже давно зроблені: саме чиж поклала старт спотворенню міста. А розпочалось все із дверей офісу, їх досі немає, як немає і відповідальності за голослівні обіцянки їх відреставрувати і повернути на місце.
Cobalt
5 Cobalt (Cobalt)   • 23:22:18, 21.11.2016 [Материал]

Ну як хто спотворив наше місто?! То ж оті потвориська, за які ми проголосували... :-(


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо