Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » an1234 » 2016 » Декабрь » 1
an1234 ​Смертельне призначення Гундича

an1234


Оценка: 3.5/5 Голосов: 11

​Смертельне призначення Гундича

01.12.2016, 11:41:34 3705 3.5 1

Не встигши ще до ладу усістись у своє нове крісло, новий губернатор Ігор Гундич ризикує сам розхитати його так, що залишитись в ньому буде важко. А поки він грається в анкетування, напевне, щоб відчувати свою важливість і самостійність.
Наразі наріжним каменем для Гундича є кадри. Не ті дрібні чиновники, які отримують по пару тисяч зарплати і за них годують родини. Йдеться звичайно про ключові посади. Анкетування і оптимізація структури, яку затіяв про людське око новий губернатор, як на мене виглядає гарно тільки для тих, хто не розуміє внутрішніх процесів. І, точно, воно не дасть Гундичу поставити своїх людей туди, де йдуть грошові потоки. Я вже писала про те, що з кимось губернатору довелось змиритись. Той же Торбас чи Рибінський вже показали зуби, а потім міцно зачепились ними за свої крісла. Дмитренко – це просто історія з назвою: «Плюнути губернатору в обличчя». Але є посада, куди зараз можна спробувати поставити свою людину. Можна, а чи потрібно? Вакантна посада заступника голови ОДА, яку ще донедавна займав сам Ігор Гундич чекає нові обличчя. І вже навколо конкурсу розгорілись гарячі дискусії в мережі. Галас навколо порожнього крісла здійнявся через нинішнього заступника мера Житомира – Олексія Ясюнецького. Саме його хотів би бачити на цьому місці губернатор. По-перше через давню співпрацю в міській раді за часів Віри Шелудченко. По-друге, через «здібності» претендента. Чого тільки вартий проект «тротуарна плитка», за який відповідає Ясюнецький. Про «здібності» це не про якість роботи, а про талант відмивати кошти. По-третє, на потоки потрібно садити своїх.
Обговорення посади розпочалось ще до того, як претенденти встигли подати на конкурс документи. Тож грати в гру, в якій переможець завідомо відмий не особливо хтось хоче. Тож на сьогодні, в останній день подачі документів, претендентів тільки двоє. Ясюнецький, який натворивши лиха в місті спішить втекти в область. Його шедевріальну плитку ми як мінімум пам’ятатимемо до весни, допоки місто буде в руїнах, а взагалі то варто не забувати цей пам’ятник відкатам та корупції вічно.
Думаю, Сухомлин також вболіватиме за цього кандидата і не лише тому, що він працює з мером в одній команді, а й тому, що місто нарешті має шанс позбутись Ясюнецького.
Другим кандидатом, точніше кандидаткою, стала Ольга Пархомчук. Яка об’єктивно, якщо не брати до уваги «договірняки» є набагато кращим претендентом. Ну це, якщо припускати, що когось цікавлять професіоналізм та людські якості претендента. Мінус Пархомчук в тому, що вона не належить до команди «крахоборів», не буде відмивати гроші для Гундича і прикривати його, і не є членом БПП. Вона очолює міську організацію партії «Наш край». А це, як і в радянські часі відсутність партквитка, велика перешкода.
З плюсів кандидатки, значно більший і різноманітнійший досвід робити. Вона працювала і в приватних, і в комунальних структурах і має досвід депутатської діяльності. Ну і ще один великий плюс : Ольга Пархомчук – кандидат економічних наук. Науковець і практик. До такого послужного списку Ясюнецькому ще пригати і пригати. Та і з реакції мереж видно, що як людину кандидатку сприймають набагато краще, ніж заступника мера Житомира.
От і питання: як тепер провести конкурс і витягнути старого другу в сусіднє крісло? Друге питання: навіщо цей конкурс Ользі Пархомчук, адже вона також розуміє, що тягнути Ясюнецького будуть як тільки можна. Навряд чи вона подала документи, щоб просто стати статистом на фоні Ясюнецького. Тож відчувається, що буде боротьба.
Що можна зробити Пархомчук у разі якщо в конкурсі переможе Ясюнецький? Як мінімум отримати гарний піар, як максимум подати до суду на сфальсифіковані результати конкурсу (а це дуже ймовірно) і заблокувати призначення, а також мати ще кращий піар. Думаю, долучиться до цього і «Наш край» загальноукраїнського рівня. І правильно, чому зайвий раз не тикнути владу носом. А ще,можна згадати і конкурс самого Гундича і те, на скільки законно на ньому переміг сам губернатор.
Чекати залишилось не довго. Наступного тижня конкурс. Тоді і подивимось, чим закінчиться конкурс, і що почнеться після нього.

Прикреплённые изображения:
an1234 ​Смертельне призначення Гундича
Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 1
krups
1 Иван (krups)   • 08:05:43, 06.12.2016 [Материал]

уважаемый автор, если вас посадить на эту посаду, вы тем же самым займетесь... видели мы критиков прошлой власти, которые сегодня при посадах и воруют еще активнее


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо