Живий Журнал
 
ЖЖ Инфо » Мой блог » Sams2 » 2017 » Январь » 27
Sams2 Ещё мнение

Sams2


Оценка: 3.8/5 Голосов: 16

Ещё мнение

27.01.2017, 19:47:23 2515 3.8 6

Краще поганий план ніж відсутність будь-якого плану. Прописна істина. На війні кожен командир від наймолодшого постійно планує. Вивчає місцевість, карту, основні та запасні позиції, основні та запасні шляхи відходу та наступу, танконебезпечні напрямки і ще купу всього. В голові постійно: якщо вони так, то ми так, а якщо так – то так... Навіть кожен солдат водить очима і постійно планує: “якщо зараз полетить, я стрибаю в той рівчачок” і рухаючись далі: “а якщо зараз, то в той”. Кожен командир знає план старшого і своє завдання в ньому, і відповідно теж планує. Так, часто плани не спрацьовують, не все виходіть і не все вдається передбачити. Але краще корегувати існуючий план ніж вигадувати на ходу. Наявність плану заспокоює, особливо плану на найхеровіший випадок. Що найгірше може статись? – те, те і те. І як ми тоді діятимемо? – так, так і так. І начебто все навіть стає не так страшно.
І от я питаю у командира моєї держави. Який у нас блядь план пане Президенте?!
“Чи не було б прекрасно співпрацювати з Путіним?”, каже Трамп – ну його ніколи не оберуть... ой блядь обрали...
“Україні варто забути про членство в Євросоюзі і НАТО”, каже кандидат у Президенти Франції, колишній прем’єр Франсуа Фійон – ну він же ще не Президент...
“У Києва немає підстав вимагати права голосу на майбутніх переговорах між Росією і США, щодо врегулювання ситуації на Донбасі”, каже якийсь підар з ради федерації.
“Нам треба йти на поступки агресору бо нема на те ради” десь, з давоського закутка, підтявкує Пінчук і йому підскулює ціле стадо дрібноолегархів на державних посадах, гроші ж бо люблять тишу.
А тисячі демобілізованних АТОшників, зависли між миром і війною. Сидять на не розпакованих баулах. Не можуть планувати своє життя. Бо “якщо почнеться піздорєз ми вертаємось”. Бо кожен день там гинуть наші побратими і ми змушені жити з відчуттям провини і сорому, що нас не було поруч. А з нами в стані постійної непевності і тривоги десятки і сотні тисяч близьких і рідних, і мільйони громадян.
І я питаю, пане Верховний головнокомандувач - який у нас план?! Своє “все буде добре” засуньте собі в дупу разом з “європейським майбутнім”. Ми ж не барани.
Який план якщо повний піздец?! Якщо Європа відверто шле нас на хер, якщо Тармп цілуєтся з Путіним, якщо Путін починає наступ. Як для кожного “піздеца” окремо, так і для всіх гуртом.
Що робитимете Ви, уряд, армія, до чого Ви закликатимете людей? Ви ж наш лідер. Я хочу знати наш план пане Президенте! Мені не потрібні деталі, якими може скористатися ворог. Але я хочу знати його головну стратегічну лінію. Я хочу знати, бо я не збираюсь тікати, ой вибачте емігрувати.
Я хочу знати що він у Вас взагалі є!
Або йдіть на хер разом з усією політичною бляха “елітою”!

молодший лейтенант запасу Ю. Кочевенко

Yurii Kochevenko fb

Администрация сайта zhzh.info может не разделять точку зрения авторов опубликованных материалов и ответственность за них не несет.

Комментариев: 6
bda
1 ДДД (bda)   • 20:02:25, 27.01.2017 [Материал]

Думаю, "чудом, уцелевший" А. Геращенко, назвал бы мл. лейт. Ю. Кочевенко - шатуном ))
TarasS
2 Тарас (TarasS)   • 21:08:09, 27.01.2017 [Материал]

Випускник військової кафедри, душара - запитує у Головнокомандувача, який там у нас стратегічний план на найближчі вихідні.
Watcher
3 Алежко (Watcher)   • 03:56:38, 28.01.2017 [Материал]

Лоботомировать душару, планктон должен выполнять приказ, а не задавать вопросы
TarasS
4 Тарас (TarasS)   • 21:09:34, 28.01.2017 [Материал]

Абсолютно правильно.
Kolesnik
5 Колесник (Kolesnik)   • 15:07:43, 29.01.2017 [Материал]

Раньше нужно было думать!
Cobalt
6 Cobalt (Cobalt)   • 18:21:43, 29.01.2017 [Материал]

"Да какой там план?! Дешёвая ферганская трава..." (с)


Объявления:

Читайте ЖЖ.инфо